1/3

Čini se da tetovaže dobijaju s vremenom sve veću popularnost. Tome svakako mogu da zahvale nešto “drugačijim”, tolerantnijim vremenima, ali i brojnim poznatim ličnostima koje svaku svoju novu tetovažu promovišu na planetarnom nivou, te time i pokazuju da trajno oslikati svoje telo nije ništa loše, sve dok je naravno sa merom i ukusom urađeno. Ako možda već imaš njih nekoliko na svom telu ili želiš da uradiš prvu tetovažu, evo malo ideja kroz trendove najpopularnijih tetovaža kada je ova godina u pitanju.

Tetovaže na nadlanici

Uglavnom su se do sada radile tetovaže na zlogbu šake, unutrašnjim delovima prstiju, a sve više postaje trend istetovariti i nadlanicu. Uglavnom se ova regija ne radi klasičnim aparatom za tetoviranje, već nekim drugim, modernijim metodama, a novina je to da se za ovaj deo šake ne biraju sitne, jedva primetljive tetovaže, već i one koje prekrivaju celu kožu nadlanice.

Thanks Brandon! #handpoked #StanleyMouse @savedla

A post shared by @ taticompton on

“Potpisi”

Sve više se na Instagramu mogu videti tattoo majstori koji se promovišu putem ove društvene mreže. Međutim, neke među njima odvajaju “potpisi“, odnosno motivi i tetovaže koje su osmislili i na koži svojih klijenata ih ostavljaju kao znak raspoznavanja kod koga su tu tetovažu i uradili. Naravno, uvek se radi o vrhunskim majstorima za tetovaže, zbog čega mnogi sve više žele da nihov “znak” nose na sebi, pa je zbog količine urađenih do sada, ovo definitivno jedan od veoma popularnih trendova.

All healed on Kim 👄 thanks babe!

A post shared by Emily Malice (@emilymalice) on

Editors choice