Kada je reč o trendovima muške kose teško je pratiti veće promene, jer se trendovi u načinu šišanja i održavanja kose ne menjaju brzinom menjanja trendova u oblačenju. Mi vam dajemo listu modernih frizura za sledeću sezonu i načine za njihovo prvljenje kako bi  što manje vremena provedili  ispred ogledala.

Razbarušena kosa

Jedan od ključnih trendova za sledeću godinu je razbarušena kosa. Opuštene frizure koje izgledaju kao da im nije posvećeno mnogo vremena odgovaraju avanturističkim i pomalo zanesenim, boemskim tipovima. Ovakve frizure su pomalo romantične i deluju kao da su pravljene prstima.

frizura2 tekst Top pet frizura za sledeću godinu

Zalizana kosa

Ako opuštena i razbarušena frizura nije tvoj stil, zašto ne probaš zalizanu kosu. Ovaj, u neku ruku retro izgled nije teško postići uz pomoć raznih pena i krema, ipak dobro i kvalitetno šišanje je osnov da bi ova frizura imala smisla i da bi ti dobro stajala.

frizura3 tekst Top pet frizura za sledeću godinu

Duga kosa

Ne, ovde nije reč o bajkerskom stilu! U modi će sledeće godine biti duga kosa do ramena, ali moraće da bude negovana i čista. Iako neki to ne vole i dugu kosu smtraju dozvoljenom samo za  žene, duga kosa se na velika vrata vraća u modu i kada su u pitanju muškarci.

frizura4 tekst Top pet frizura za sledeću godinu

Samurajska punđa

I sledeći trend vezan je za dugu kosu. Ukoliko ne voliš puštenu kosu ona može da se “obuzda” u samurajsku punđu. Ovakav izgled frizure svakao je namenjen umetnički nastrojenim muškarcima i onima koji ne haju za konvencije. Uz to, ova punđa se lako i brzo pravi.

frizura5 tekst1 Top pet frizura za sledeću godinu

Rajf

Ko kaže da muškarci ne mogu da nose rajf? Rajf su proslavili uglavnom fudbaleri koji ih često nose tokom utakmica. Za rajf se može reći i da je modni detalj pa tako tvom izgledu može da da poseban šarm. Frizure napravljene uz pomoć rajfa pogodne su za teretanu, džoging i bilo koje rekreativno bavljenje sportom. Ova frizura će ti svakako dati opušten i moderan izgled.

frizura6 tekst Top pet frizura za sledeću godinu

Pročitaj i ovo:

Tri najbolje muške frizure ove zime

Zbog čega muškarci ćelave

Frizura kao umetnička slika

Luka Pešić

Comments