Proleće je stiglo, a za mnoge to znači lepo vreme, duge šetnje i prohladne noći. Međutim, za one koji rade na televiziji proleće znači samo jedno: obnova serije ili ne. I mada se televizije trude da dobrim promocijama i zvučnim imenima unapred osvoje publiku, uspeh seriji zavisi od mnogo faktora. Neke serije su imale sreću da ih publika zavoli od premijere, što je dovelo do toga da se nove epizode ovih serija sa nestrpljenjem iščekuju. Neke to nisu doživele, ali je sigurno da na kraju svaki proizvod ima svog kupca. Mi vam danas predstavljamo neke od serija koje su zauvek dobile posebno mesto u srcima svoje publike.

Dosije Iks (X Files)

U jeku sve više rimejkova, više se ne postavlja pitanje koju seriju izabrati, nego da li će se fanovi pojaviti ispred televizora kada dođe vreme za premijeru? To pitanje je sigurno mučilo i televiziju FOX, kao i kreatora serije, ali na njihovu sreću, nisu morali da brinu. Fanovi su se pojavili i za premijeru, i za preostalih pet epizoda koliko je sezona imala. Rezultat je najgledanija serija u protekloj TV sezoni. Naravno, nije iznenađenje da FOX želi još, zbog čega se već duže vreme priča o nastavku. Samo se nadamo da im ovaj put neće trebati čitavih 14 godina za novu sezonu. Mnogo je vremena prošlo, ali čini se da su nove epizode odgovarale ljubiteljima Moldera i Skali.

the x files fox Četiri televizijske SERIJE koje volite

Uvod u anatomiju

Jedna od sigurno najvoljenijih serija jeste “Uvod u anatomiju”, a njenoj popularnosti kod publike govori i to da je trenutno u svojoj trinaestoj sezoni. Ova priča o lekarima koji sve što imaju podređuju i žrtvuju zarad svog posla i spasavanja ljudskih života, prepuna je priče o prijateljstvu, ljubavi, međuljudskim odnosima, posvećena je svemu onome što čini jedan život. Baš zbog toga, zbog komplikovanih situacija i zavrzlama, nastavlja svoje snimanje i zadržava milionsku publiku ispred TV ekrana.

uvod2 Četiri televizijske SERIJE koje volite

 

Comments