Svi za sebe nekako mislimo da imamo stila, dosta ukusa, jer sve što nosimo, kako se ponašamo i ophodimo, tako je jer mora i jer nam se tako sviđa. Ali, oni koji nešto više vode računa o sebi, svojoj pojavi uopšteno, razumeju da se uvek treba nadograđivati, da uvek treba učiniti nešto novo, te “pobeđivati”, a pre svega uočavati neke mane. Ako misliš da tvoj stil možda ima neku manu ili želiš da ga dovedeš na neki viši nivo, možda ti baš neki od ovih saveta budu pomogli u toj nameri.

Sve što nisi nosio celih godinu dana, stoji tu već 12 meseci u ormaru i ničemu ne služi, onda je vreme da ga se rešiš. Ako ne vredi ničemu, baci, recikliraj, a ako misliš da može da se iskoristi, doniraj u humanitarne svrhe. Osećaćeš se lepše, a i stvorićeš mesto za neke nove, omiljene stvari.

Prilagodi garderobu sebi. To znači da kada nešto kupiš, ukoliko je malo šire, duže, nogavice ili rukavi, odnesi ih krojaču neka ih prepravi prema tvojim merama. Tako će ti lepše pristajati, a to će tvom stilu i te kako prijati.

Uvek novac daji zbog kvaliteta, ne zbog kvantiteta. Kvalitet je taj koji je vredan ulaganja, kvantitet nikako nije.

Nemoj da tvoj cipelar sadrži samo cipele u braon i crnoj boji, već malo i “rizikuj”, ako to uopšte i jeste rizik. Odluči se za neke cipele u boji, sa nekim zanimljivim radom na sebi, tako ćeš osvežiti svoj autfit, a samim tim i svoj sveukupni stil.

stil za moderne muskarce 2 Kratki stilski saveti za muškarce
Comments