Svakako ne tražiš savršenu ženu, jer takva ne postoji, ali tražiš onu koja je za tebe idealna partnerka. Pored onog što radi hemija i što je neophodno da bismo se zaljubili, postoje važnije i temeljnije vrednosti – uz malo zdravog razuma, prepoznaćeš ove osnovne osobine idealne partnerke.

Ona ti se sviđa (lepa je)

Lepa je tebi – slatka ti je, privlačna, seksi, sviđa ti se sve na njoj, iako ona nema savršene mere i visinu (najmanje žena ih ima). Lepota je u očima posmatrača i ako se tebi sviđa kako ona izgleda, privlači te i izaziva osmeh i želju da je grliš i ljubiš, onda je ona lepotica za tebe.

Smatraš da je pametna i diviš joj se

Sviđa ti se način na koji ona razmišlja i kako izlazi na kraj sa problemima i izazovima – diviš se njenoj ličnosti. Osećaš da na nju možeš da se osloniš i da je u nekim stvarima u kojima si ti nesiguran i koje su ti strane, ona mudrija i zrelija. Svakome treba da prepozna onaj deo ličnosti partnera koji je bolji od tog istog dela u njemu samom.

Dobra je osoba

Shvataš da je ona dobra, poštena, iskrena i draga osoba – nju boli nepravda, brine o svojim bližnjima, nastoji da svaki nesporazum reši na fer način, puna je saosećanja i želi da svakoga razume. Dobra žena te čini boljim muškarcem.

Ume da bude malo otkačena

To znači da je u kontaktu sa svojim unutrašnjim detetom, da ume da se opusti i prepusti, da je radoznala, vesela i spremna na šalu i avanturu. Sa njom ti je uvek zabavno.

Comments