Pošto smo već odavno prihvatili ovaj praznik, shvatite ga ozbiljno (barem koliko i 8. mart) i pripremite se na vreme. Ukoliko vam se već događalo da ne pridajete posebnu pažnju važnim datumima (godišnjicama, rođendanima), nemojte ponoviti grešku – vaša partnerka će ceniti sve što uradite, čak i ako ni sama nije u fazonu da nešto naročito proslavlja Dan zaljubljenih. Važno je da uložite nameru i trud, jer ako se setite u poslednjem trenutku i nešto izvedete na brzinu, nemojte misliti da će vam to proći – svaka žena to primeti i upamti (a vi se posle pitate šta joj sad nije po volji).

dan zaljubljenih 2 1 Budi spreman za Dan zaljubljenih

Napišite čestiku sami

Ili još bolje – napravite je. Ili nekoga ko je vešt zamolite da vam napravi nešto originalno, a vi napišite neki stih, ili jednostavnu izjavu ljubavi. Nemojte kupovati tipske čestitke kojih svuda ima, pokažite svojoj devojci da vam je važna i posebna, tako što ćete osmisliti ovaj mali gest pažnje na originalan i poseban način.

Nemojte kupovati tipski poklon

Ista je stvar sa poklonom – možete kupiti jastuče u obliku srca na prvoj tezgi, ili lepo upakovan kozmetički set u parfimeriji. To je korektno, ali je nešto što svako može da uradi bez imalo truda i nema onu toplinu kojom odiše svaki poklon izabran s ljubavlju i pažnjom. Ako ste birali poklon, to znači da ste na vreme razmišljali i da ste želeli da obradujete svoju dragu – nema žene koja to neće ceniti kao izraz ljubavi i poštovanja.

Comments