Ne razumete žene, jer su u stanju da istovremeno zastupaju oprečne stavove, jer im se raspoloženje neuhvatljivo menja i nikada ne znate kada će nešto što mislite da im prija ili što nikada nisu pokazale da im smeta, izazvati oštro negodovanje i kritiku? Nije teško razumeti žene, koliko je teško, prosto, razumeti. Pa, pokušajte. Žene bi stvarno volele da ove stvari primite k znanju.

Nećete je zadiviti na isti način na koji impresionirate druge muškarce

Drugi muškarci će vam zavideti na super automobilu, na avanturi sa nekom poznatom damom, poziciji na poslu, ili odnosu sa šefom. Ali to isticanje svojih “vrednosti” uopšte ne prolazi kod žena. Nipošto im se nemojte udvarati tako što ćete se hvaliti kako ste smuvali neku manekenku, to prosto nije pohvalno u ženskom svetu. Radije budite ljubazni i ostavite konobaru napojnicu, nego da pričate o tome koliko vam dobro ide i kako vas cene na poslu. Posvetite svu pažnju njoj, postavljajte joj pitanja, pokažite da ste zapamtili ono o čemu je prošli put govorila – to će je zaista zadiviti.

Žene su osetljive na svoj izgled

Zato je ne možete iznenaditi tako što ćete je odvesti na neko mesto za koje nije prikladno obučena, ili očekivati da će biti spremna za petnaest minuta, jer vi imate super spontanu ideju. Isto tako, ta će spontanost ponekad onemogućiti intimu, a vi ćete se čuditi zašto i mislićete da ona igra neku igru nedostupnosti – dok je jednostavna činjenica da nije depilirana, jer nije to očekivala. Vama je to možda smešno, ali ako vam prizna razlog, nemojte je ismevati i pokušavati da umanjite značaj onome što je njoj važno. Možete reći da vama to ne smeta, ali da želite da se ona oseća dobro i da vam je to najvažnije – dobićete mnogo dodatnih poena.

Ne možete je zadirkivati, kao što to radite sa ortacima

Interne šale i zadirkivanja su u redu, sve dok su na terenu bliskosti i među vama. Sa ženom se možete opustiti na drugi način, ali ako se zaboravite i počnete da je zadirkujete onako kako to radite sa svojim prijateljima, biće začuđena i uvređena. Manje zbog grube šale, više zbog toga što zaboravljate da je ona žena.

Kada je upoznajete sa drugima, predstavite je kao svoju devojku

Ako oklevate kada je upoznajte sa nekim, to će biti vrlo neprijatno i ona neće preći preko toga. Možda ste još “sveži” i niste definisali odnos, ali ako ste već zajedno, u situaciji u kojoj ste nekoga sreli, znači da imate zajedničke aktivnosti i da ste u vezi, iako to još niste iskomunicirali. Jedno jednostavno “ovo je moja devojka” rešiće stvari na najbolji način.

Comments