Italijanski denim brend Replay novom kolekcijom za jesen/zimu najavljuje još jednu zanimljivu modnu sezonu, ispunjenu urbanim streetwear komadima i svestranim, basic modelima koji imaju ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih stilskih kombinacija. 

Kolekcija donosi impresivni izbor farmerica koje pristaju svima, od skinny jeans-a i cropped modela nešto ženstvenijeg kroja, do onih sa dubokim strukom. Među najpoželjnijim komadima sezone su i ženstvene haljine u zagasitim nijansama, klasične T-shirt majice koje odišu mladalačkim stilom kao i duksevi prožeti diskretnim floralnim detaljima koji im pružaju romantičnu notu. Paleta boja uključuje zemljane tonove i neutralne nijanse, prožete pastelnorozom, ljubičastom i zelenom bojom koje će osvežiti vaš jesenji look.

Replay FW21 1 e1635955365545 Nova Replay kolekcija donosi ležerne komade za svaki dan

Pantalone, haljina, čizme, dukserica, torba, duboke čizme, duks sa naramenicama

Muška kolekcija donosi sve što će vam biti potrebno ove jeseni – puffer jakne, fino pletivo i denim košulje koje krasi neodoljiva ležernost, uz kožne čizme urbanog dizajna i upečatljive aksesoare. Pažljivo birani eko materijali i raznovrsni modeli džinsa s pomakom u kroju i silueti idealno će se uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. 

Replay FW21 2 Nova Replay kolekcija donosi ležerne komade za svaki dan

Džemper, čizme, košulja, ranac, farmerke

Istražite kompletnu ponudu u prodavnicama Replay u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i Ada Mall u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. 

U petak, 15. oktobra u prodavnicama Fashion Company počelo je međusezonsko sniženje od 20% i 30% na odabrane artikle iz kolekcije jesen/zima, te iskoristite priliku da upotpunite stajling Replay komadima koji će obeležiti street style scenu u narednim mesecima. Iste popuste možete da pronađete i na onlajn šopu fashionandfriends.com, kao i na novoj Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Replay FW21 3 Nova Replay kolekcija donosi ležerne komade za svaki dan

 

Comments