Bilo da tražite elegantne i sofisticirane muške bermude za posebne događaje, casual chic varijante za svakodnevne aktivnosti, ili sportske bermude za aktivni životni stil, na tržištu postoji širok izbor materijala i krojeva koji će zadovoljiti ukus svakog muškarca. U nastavku teksta predstavljamo vam nekoliko najpopularnijih modela bermuda iz domaće ponude, koji će vam pomoći da pronađete savršen par za ovo leto.

Bermude iz domaće ponude – prema izboru WMAN stilista

Zara plisirane bermude

Regular fit kroj ovod modela predstavlja savršen spoj elegancije i udobnosti. Pojas s plisiranim detaljem dodaje dozu profinjenosti, dok prednji i zadnji džepovi pružaju praktičnost. Kopčanje rajsferšlusom ispod preklopa i dugmetom omogućava jednostavno oblačenje i skidanje. 

bermude 1 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Zara plisirane chino bermude

Izrađene od pamuka, predstavljaju must-have komad za ovo leto. Regular fit kroj pruža udobnost, a prednji nabori u struku dozu opuštenosti. Bočni i zadnji porubljeni džepovi su praktični detalji, dok kopčanje dugmićima olakšava oblačenje. Idealne su za casual chic kombinacije – spojite ih sa polo majicom ili košuljom, i spremni ste za šetnju gradom ili večernji izlazak.

bermude 2 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Reserved muške burmude

Teksas bermude uobičajenog kroja su nezaobilazan komad u svakom muškom ormaru. Ovaj model dolazi sa kopčanjem na rajsferšlus i dugme, dva bočna i dva našivena zadnja džepa. Kratke nogavice pružaju slobodu pokreta i udobnost tokom vrućih letnjih dana. Svestrane su – nosite ih u kombinaciji sa jednostavnom belom majicom za opušten izgled, ili ih upotpunite košuljom za malo formalniji stil.

bermude3 ezgif.com avif to jpg converter Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Reserved muške burmude

Za dane kad želite maksimalni komfor, ove bermude od tkanine s visokim sadržajem pamuka su idealan izbor. Dva bočna i dva porubljena zadnja džepa pružaju dovoljno prostora za sitnice. Kratke nogavice ležernog kroja omogućavaju da se osećate prijatno tokom celog dana. Kombinujte ih sa omiljenim espadrilama i majicom, i spremni ste za avanturu.

bermude4 ezgif.com avif to jpg converter Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Bershka bermude širokih nogavica sa ušicima

Bershka nas iznenađuje svojim inovativnim dizajnom bermuda širokih nogavica. Ovaj model predstavlja savršen spoj urbanog stila i udobnosti. Široke nogavice pružaju slobodu pokreta i stvaraju ležeran, opušten izgled. Idealne su za one koji žele da istaknu svoj stil i istovremeno budu u trendu.

bermude 5 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Bershka vrećaste bermude od žakarda

Bershka vrećaste bermude od žakarda su izbor za muškarce koji cene kvalitet i jedinstven stil. Žakard daje teksturu i dubinu, stvarajući sofisticiran i upečatljiv izgled. Vrećasti kroj pruža komfor i slobodu pokreta, dok istovremeno dodaje dozu ležernosti. Mogu se nositi u različitim prilikama – od opuštenih šetnji gradom do večernjih izlazaka. Kombinujte ih sa jednostavnom majicom i espadrilama za dnevni look, ili sa košuljom i mokasinama za večernji izlazak.

bermude 6 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

 

H&M šorts od “duks” materijala 

Ovaj šorts od mešanog pamučnog sastava je savršen za opuštene dane. Rastegljiv struk sa učkurom omogućava prilagođavanje, dok lažni šlic, bočni džepovi i paspulirani zadnji džepovi dodaju dozu stila, dok standardni kroj pruža udobnost i klasičnu siluetu. Nosite ih uz majicu i patike za ležeran vikend look.

bermude 7 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Diesel muške logo bermude

Maslinaste boje sa narandžastim logo printom, ove bermude su savršen izbor za one koji vole sportski stil. Upijajuća UV-otporna tkanina čini ih idealnim za aktivnosti na otvorenom. Logo print dodaje prepoznatljiv Diesel potpis. Upotpunite ih majcom i patikama za trening, ili ih nosite uz polo majicu za formalniji sportski look.

bermude 8 Bermude   nezaobilazni modeli iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Udobnost i stil u jednom: Izdvajamo letnje košulje kratkih rukava

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments