Top artikli sa ASOS sajta za leto donose sveže i moderne opcije za garderobu, kombinujući udobnost sa vrhunskim stilom. Donosimo vam savršene komade za svaku priliku – od opuštenih dnevnih izlazaka do festivalskih avantura i poslovnog casual izgleda. Sa fokusom na prilagodljivost i savremene trendove, kolekcija uključuje oversized majice sa zanimljivim printovima, elegantne naočare za sunce i druge obavezne artikle za leto.

Top artikli sa ASOS sajta za leto omogućuju muškarcima da podignu svoj modni izraz na viši nivo, stvarajući jedinstvene autfite koji odražavaju individualnost i prate aktuelne modne tokove.

Top artikli sa ASOS sajta – prema izboru WMAN stilista

Ove letnje pantalone, sa funkcionalnim džepovima i širokim nogavicama, idealne su za ležerne letnje dane. Gajke za kaiš dodaju klasičan detalj, dok skriveni rajsferšlus obezbeđuje diskretan izgled. Smeđa boja je univerzalna i lako se kombinuje sa različitim gornjim delovima. Predlažemo da ih uparite sa belom lanenom košuljom za sofisticiran izgled ili sa jednostavnom majicom za opušteniji stil. Dodajte kožne sandale i sat sa kožnom narukvicom za kompletiranje elegantnog letnjeg autfita.

ASOS 1 564x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.
ASOS 2 709x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Ovaj komad odeće je pravi izbor za one koji žele da dodaju malo živosti svom stilu. Dugi rukavi pružaju toplinu, dok kroj osigurava udobnost. Šara zastave dodaje zanimljiv vizuelni element, čineći ovaj džemper savršenim izborom za casual večernje izlaske kad je vreme svežije. Kombinujte ga sa jednostavnim farmerkama i belim patikama za efektan svakodnevni izgled. Za hladnije dane, slojevito ga nosite preko košulje za dodatnu toplinu i stil.

ASOS 2 709x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Trodelni set ASOS DESIGN festival narukvica u srebrnoj nijansi predstavlja savršen dodatak za ljubitelje boho stila i festivalske atmosfere. Sa uvijenim i rastopljenim dizajnom, dodaju dozu boemskog šarma svakom autfitu. Glatka završnica pruža sofisticiran izgled, dok stil navlačenja omogućava lako stavljanje i skidanje. Možete da ih nosite pojedinačno kao suptilan dodak ili sve zajedno za bold izjavu. Kombinujte ih sa letnjim pantalonama i sandalama za savršen festivalski izgled, ili ih uparite sa jednostavnom belom majicom i farmerkama. 

ASOS 3 775x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.
ASOS 3 775x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.
ASOS 4 559x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Kad je reč o majicama sa grafikom, ASOS DESIGN oversized majica u beloj boji sa teniskim printom na leđima je apsolutni pobednik. Karakterišu je spuštena ramena koja doprinose opuštenom izgledu, dok okrugli izrez dodaje klasičan dodir. Teniski grafički print na grudima i leđima unosi sportski šarm, čineći je savršenim izborom za casual autfit. Oversized kroj pruža maksimalnu udobnost i moderan izgled. Nosite je sa farmerkama i patikama za svakodnevni urbani stil, ili je upašite u šorts za opušteni letnji izgled. Za večernji izlazak, uparite je sa kožnom jaknom.

ASOS 4 559x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Gino džemper od rupičastog pletiva u crnoj boji je lekcija iz slojevitog oblačenja. Ovaj komad sa okruglim izrezom i dugim rukavima poseduje kroj koji laska različitim tipovima tela. Otvoreno pletivo dodaje teksturu i dubinu, čineći ga zanimljivim izborom za prelazne sezone i hladnije večeri. Nosite ga preko bele majice za kontrast ili preko košulje za poslovni casual izgled. Za večernji izlazak, uparite ga sa pantalonama i sandalama. 

ASOS 5 647x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.
ASOS 6 Top ASOS komadi za leto 2024.

ASOS DESIGN sandale su interesantnog teksturalnog oblika, a masivni đon obezbeđuje dodatnu visinu i upečatljiv izgled. Idealne su za urbane avanture ili opuštene šetnje plažom. Uparite ih sa širokim pantalonama i košuljom za moderan letnji izgled, ili ih nosite sa lanenim bermudama za večernji izlazak. 

ASOS 6 Top ASOS komadi za leto 2024.

Prostrana torba sa dvostrukim ručkama idealna je za svakodnevnu upotrebu, od odlaska na posao do vikend izleta. Otvoreni gornji deo omogućava lak pristup vašim stvarima, dok grafički print i vezeni logo dodaju urban i moderan šarm. Bela boja čini je savršenim letnjim aksesoarom koji se lako uklapa uz razne autfite. Nosite je sa letnjom košuljom i sandalama za opušten dnevni izgled. 

ASOS 7 666x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.
ASOS 8 819x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Naočare kvadratnog okvira donose moderan i odvažan izgled. Brendirane ručke dodaju prepoznatljiv detalj, čineći ih obaveznim komadom za ljubitelje urbane mode. Savršene su za dopunu casual autfita – nosite ih uz džins i belu majicu za klasičan izgled, ili uz bermude za opušten autfit na plaži. 

ASOS 8 819x1024 Top ASOS komadi za leto 2024.

Pročitajte i ovo: Zara letnji kompleti: Stilske kombinacije za modernog muškarca

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments