Od poslovnih sastanaka do opuštenih vikend šetnji, predstavljamo vam cipele za jesen koje će svaki vaš korak učiniti stilizovanim i sigurnim. Ovo je pregled sedam modela koji će definisati stil ove jeseni, pružajući vam inspiraciju za osveženje garderobera.

Svaki par je pažljivo odabran da odgovori na potrebe savremenog muškarca, kombinujući najnovije trendove sa klasičnom elegancijom. 

Cipele za jesen iz domaće ponude - prema izboru WMAN stilista

Crna koža, obrađena do savršenstva, obećava dugotrajnost i stil koji ne prolazi. Ono što ove cipele čini izuzetnim jeste njihov teksturisani chunky đon. Ovaj robustni element ne samo da pruža izvanrednu stabilnost na klizavim jesenjim ulicama, već i dodaje dozu buntovničkog šarma vašem izgledu. Vamonos cipele su savršene za dinamičan urbani život – od jutarnje kafe do večernjih sastanaka, nosiće vas s udobnošću.

cipele jesen 1 768x1024 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone
cipelejesen2 ezgif.com webp to jpg converter 768x1024 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Centralni motiv, veliki ovalni D logo na prednjoj strani, nije samo brend oznaka, već skulpturalni element koji transformiše ove cipele u umetničko delo. Zamislite ih kao savršen dodatak uz odelo tamnih boja za poslovne prilike ili kao sofisticirani dodir casual autfitu sa slim fit pantalonama i džemperom od kašmira. Idealan izbor za sve koji se kroz dan kreću od sala za sastanke, pa sve do barova.

cipelejesen2 ezgif.com webp to jpg converter 768x1024 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Prošiveni porub na gornjem delu nije samo dekorativni element – on dodaje robustnost i karakter ovom modelu. Inovativno vezivanje kroz dva reda rupica omogućava personalizovano prilagođavanje. Ali, prava zvezda ovog modela je debeli rebrasti đon. On nije tu samo zbog estetike, već pruža siguran hod na mokrim jesenjim ulicama i dodatnu visinu koja će svaki autfit učiniti elegantnijim. Ove cipele su stvorene za urbane avanturiste koji ne pristaju na kompromise između stila i funkcionalnosti. Uparite ih sa kargo pantalonama i oversized jaknom za look spreman za sve jesenje izazove.

cipele jesen 3 683x1024 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone
cipele jesen 4 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Minimalistička estetika krije maksimalnu mogućnost nošenje u različitim situacijama. Zamislite ih uz klasično crno odelo za formalnu večeru, gde će njihova suptilna elegancija blistati. Ili ih uparite s pocepanim farmerkama i kožnom jaknom za edgy večernji izlazak. Za casual dnevni stil, kombinujte ih sa sivim chino pantalonama i mekanom rolkom. 

cipele jesen 4 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Izrađene od luksuzne antilop kože u bogatoj braon nijansi, predstavljaju oličenje suptilne elegancije. Meka tekstura mami na dodir, dok diskretni logo detalj svedoči o prefinjenom ukusu vlasnika. Savršene su za prelazno doba, kad želite udobnost bez žrtvovanja stila. Zamislite ih uz pantalone i lagani sako za casual izgled, ili ih uparite s odelom bez kravate za moderni poslovni autfit. Za vikend relaksaciju, nosite ih uz chino pantalone i mekani kašmir džemper. 

cipele jesen 5 764x1024 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone
cipele jesen 6 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Svaka od nitni je minijaturno umetničko delo, pažljivo pozicionirano da stvori vizuelnu simfoniju na vašim stopalima. Zamislite ih kako blistaju pod svetlima noćnog kluba, uparene s kožnom jaknom i uskim crnim pantalonama. Ili ih nosite u umetničku galeriju, gde će biti eksponat vredan divljenja. Za odvažnije, mogu biti neočekivan twist formalnom odelu, pretvarajući vas u zvezdu svakog događaja.

cipele jesen 6 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Monk strap dizajn dodaje notu sofisticiranosti, čineći ih podjednako prikladnim za poslovne sastanke kao i za večernje izlaske. Uparite ih s odelom za formalnu eleganciju, ili ih nosite uz farmerke i oversized džemper za opušteni stil. Za večernji izlazak, kombinujte ih s kožnim pantalonama i svilenom košuljom – mogućnosti su beskrajne. 

 Cipele za jesen: Ovo su najpopularniji modeli sezone

Pročitajte i ovo: Patike za jesen koje će transformisati vaše autfite

Naslovna fotografija: pinterest.com

Nikola Gudelj

Comments