Snažan i dimaničan, kao mediteranski vetar po kojem nosi ime, Maserati Grecale igra ključnu ulogu u ponudi prestižnog italijanskog proizvođača automobila. Strast, inovacije i besprekoran stil decenijama karakterišu luksuzne Maserati modele, koji predstavljaju savršen balans performansi i istančanog stila. Kao predvodnik automobila svoje klase, Maserati Grecale poseduje jedinstvenu auru koja spaja eleganciju i moćne sportske karakteristike.

Ovaj futuristički model dostupan je u četiri verzije, a svaka od njih nudi besprekoran luksuz, moćne performanse i naprednu tehnologiju, uključujući prepoznatljivi italijanski dizajn i vrhunsku završnu obradu.

Maserati Grecale GT poseduje mild hybrid 2.0-litarski četvorocilindarski motor s turbopunjačem, koji proizvodi oko 300KS. GT verzija je fokusirana na luksuz i udobnost, sa bogatim paketima opreme i naprednim tehnologijama.

Maserati Grecale Golgore scaled Maserati Grecale: Snažan i dinamičan   automobil koji je izuzetan svaki dan

Grecale Modena kreirana je sa jačom verzijom 2.0-litarskog motora i razvija oko 330KS. Ova verzija donosi sportskije podešavanje šasije i vizuelno agresivniju pojavu, s naglaskom na dinamične performanse.

Najsnažnija verzija Grecale-a dolazi s 3.0-litarskim V6 motorom (zasnovanim na MC20 Nettuno motoru) sa dva turbopunjača, koji proizvodi 530KS. Ova verzija je orijentisana ka najvišim performansama, sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za manje od 4 sekunde. Trofeo ima sportski podešenu šasiju, aktivnu aerodinamiku i posebno araktivni dizajn.

Maserati Grecale Folgore, koji je od sada dostupan i u Srbiji (Maserati Store, Galerija Beograd i prodajni salon Maserati Delta Automoto, Omladinskih brigada 33a) predstavlja 100% električni model i donosi impresivne performanse kombinovane sa naprednom tehnologijom.

Maserati Grecale Golgore. 1 scaled Maserati Grecale: Snažan i dinamičan   automobil koji je izuzetan svaki dan

Ova verzija isporučuje impresivnih 540KS i ubrzava od 0 do 100km/h za samo 4,1 sekundu čime električni Grecale ostaje dosledan sportskom DNK, koji je zaštitni znak Maserati brenda. Maserati Grecale Folgore moći će premijerno da se vidi tokom manifestacije „Galerija Automobila Srbije 2024“ powered by Mondo koja se organizuje u Galeriji Beograd (od 17.10 do 27.10).

Atraktivna pojava modela Maserati Grecale odiše samopouzdanjem i pruža jedinstveno i tehnološki napredno iskustvo. Sve njegove verzije poseduju luksuzni enterijer koji objedinjuje besprekoran komfor i stilozovane elemente koji su izrađeni od pažljivo odabranih visokokvalitetnih materijala. Uz najsavremeniji infotejment i napredne sisteme asistencije Maserati Grecale obezbeđuje najviši nivo komfora za savršenu vožnju.

Grecale scaled Maserati Grecale: Snažan i dinamičan   automobil koji je izuzetan svaki dan

Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni audio sistem renomiranog italijanskog proizvodjača ozvučenja, koji kabinu pretvara u pravu koncertnu dvoranu omogućavajući imerzivni akustični doživljaj.

Maserati Grecale postavlja nove standarde u svetu luksuznih SUV vozila, kombinujući beskompromisne performanse sa prefinjenim italijanskim dizajnom. Sa četiri pogonske verzije u ponudi, Grecale nudi savršenu ravnotežu između sportskog duha i svakodnevne elegancije, stvarajući vozilo koje podjednako inspiriše i oduševljava.

Comments