Svi znamo koja je najvažnija sporedna stvar na svetu muškarcima, a nekad im je i jedna od najbitnijih, fudbal. Nekada on preuzme primat nad svim, pa kada su u jeku šampionati i lige, ništa drugo ne postoji kao tema za razgovor. Kada nije fudbal na prvom mestu, onda su to najomiljenije muške igračke, dvotočkaši i četvorotočkaši. Šta bi voleli, o kojem maštate, koji automobil ste videli i vrhunsku izgleda. Sve ovo se veže za svet automobilizma i savršenih automobila za koje nema muškarca koji ih ne bi provozao bar na minut. Postoji li automobil koji sanjate i o kom maštate, makar da ga dodirnete? Ako postoji, onda proverite da li je na našoj današnjoj listi nekih od najpoželjnijih.

Chevrolet Corvette

Automobil koji skoro čitavih 60 godina postoji kao ikona i jedna od najvećih zvezda. Ovo je definitivno jedan od najboljih i najlepših američkih sportskih automobila, za kojim svi muškarci sveta uzdišu, poput najlepše devojke među najlepšima, upravo je ovaj Chevrolet. Ujedno je i prvi sportski model koji se u potpunosti napravio za tu namenu. Međutim, od namere da bude sportski, postao je miljenik poznatih i slavnih ličnosti, pa se njime često dolazi i do crvenog tepiha. Očigledno je tako, jer odlikuje moć, bogatstvo, ali i dobar ukus jednog muškarca.

Automobili koje ćete SIGURNO poželeti Automobili koje ćete SIGURNO poželeti Automobili koje ćete SIGURNO poželeti2 Automobili koje ćete SIGURNO poželeti
Comments