Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Samsung Electronics predstavio je danas novi Samsung Galaxy Watch pametni sat. Galaxy Watch donosi sve najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi, sa dugim trajanjem baterije, mogućnošću povezivanja na LTE mrežu, opcijama za praćenje životnih navika i personalizovanim dizajnom. Korisnici pametnog sata Galaxy Watch postižu više, pomoću novih funkcija za praćenje stresa i sna; uz to, sat nudi opcije za uklapanje u svaki stil, uključujući tri nove opcije boja u srebrnoj, ponoćno crnoj i boji starog zlata, kao i nove boje narukvica koje nude dodatne mogućnosti uklapanja.

“Već dugo svojim korisnicima nudimo izbor, dok istovremeno održavamo nivo inovacija dostupan u našim proizvodima, tako da smo uzbuđeni što nastavljamo sa ponosnom tradicijom naše Galaxy linije kroz naše nove nosive uređaje”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Novi Galaxy Watch je dizajniran za sve životne stilove. Tu je da pomogne u ispunjavanju potreba korisnika, kao što su duže trajanje baterije kako bi duže bili povezani, ali i da prati životne navike kako bi korisnici održali svoje ciljeve. Mi im donosimo mogućnost da stalno budu “na vezi”, samo jednim dodirom svog ručnog zgloba”.

Galaxy Watch e1533892966554 Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Budite stalno “na vezi” – bez obzira gde vas dan odvede

Unapređeno trajanje baterije uređaja Galaxy Watch, koje podrzumeva i do 80+ časova rada eliminiše potrebu za svakodnevnim punjenjem i pomaže korisnicima da drže korak sa svojom užurbanom radnom nedeljom. Sa dužim trajanjem baterije, nikad nije bilo lakše odvojiti se od svog pametnog telefona nego sa mogućnostima povezivanja na LTE mrežu koje donosi Galaxy Watch – više od 30 operatera mobilne telefonije u više od 15 zemalja – čime se dobija pravo iskustvo korišćenja nezavisnog uređaja, koji može da podržava poruke, pozive, mape i muziku. Korisnici takođe mogu da započnu i završe svoj radni dan sa jutarnjim i večernjim izveštajima, kako bi bili u toku sa svojim podsetnikom, vremenskom prognozom i isplaniranim obavezama.

Galaxy Watch 42mm Midnight Black 2 e1533893005843 Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Živite život u ravnoteži

Dizajniran iz perspektive dobrobiti korisnika, Galaxy Watch nudi jedno zaista holističko iskustvo korišćenja sa svojom novom aplikacijom za upravljanje stresom, koja automatski detektuje visok nivo stresa i nudi vežbe disanja. Ideja je da se korisnicima pomogne da ostanu koncentrisani i stabilnog raspoloženja. Uz to, nova, unapređena aplikacija za praćenje sna prati sve stadijume spavanja, uključujući i REM san, kako bi korisnicima pomogla da prilagode svoje navike i obezbede sebi odmor koji im je potreban da bi se suočili sa svojim obavezama.

Kada su san i stres pod kontrolom, Galaxy Watch takođe pomaže korisnicima da postignu i druge cilljeve iz oblasti zdravlja i blagostanja, uključujući i one koji se odnose na fizičke aktivnosti. Galaxy Watch ima 21 novu kategoriju aktivnosti na otvorenom, čime sada može da prati ukupno 39 vrsta fizičkih aktivnosti. Korisnici na taj način mogu da je u potpunosti prilagode svojim potrebama i da izmene svoje rutinske treninge. Kako je ishrana podjednako važna kao i fizička aktivnost, uz Galaxy Watch sada je lakše nego ikada postići uravnotežen način ishrane sa intuitivnim praćenjem energetskog unosa i obaveštenjima koja se mogu u potpunosti prilagoditi svakom korisniku. Uz to, korisnici mogu da prate svoje obroke pomoću opcije Bixby Vision na svojim Galaxy uređajima, tako što će slikati svaki svoj obrok i time momentalno zabeležiti podatke u aplikaciji Samsung Health i na Galaxy Watch satu, čime se postiže bolje upravljanje unosom kalorija.

Galaxy Watch 42mm Rose Gold 1 e1533893075874 Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Pohvalite se elegantnim dizajnom za sva vremena

Galaxy Watch sada donosi različite dimenzije uređaja: srebrnu, prečnika 46 mm i opciju od 42 mm u crnoj ili boji starog zlata. Korisnici mogu dodatno da prilagode svom ukusu svoj Galaxy Watch sa velikim brojem ciferblata i narukvica, uključujući i opcije proizvođača Braloba, koji proizvodi visokokvalitetne kaiševe za satove. Galaxy Watch nastavlja tradiciju Samsungovih pametnih satova sa prepoznatljivim kružnim, rotirajućim ciferblatom, istovremeno prihvatajući digitalni imidž sa stalno uključenim ekranom (Always On Display), uz unapređenu funkcionalnost. Prvi put, Galaxy Watch donosi zvuk otkucavanja analognog sata i zvona na svaki sat, kao i efekat dubine koji senči svaki detalj na ciferblatu, što satu daje tradicionalan izgled. Uz to, sertifikovana dugotrajnost1 uređaja Galaxy Watch koja odgovara vojnim standardima, sa Corning® Gorilla® Glass DX+ staklom i najboljom otpornošću na vodu u ovoj industriji sa sertifikatom na 5 ATM omogućava dugotrajno korišćenje uređaja, bez obzira na okruženje.

Galaxy Watch 46mm 1 e1533893107352 Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Iskusite najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi

Galaxy Watch svim korisnicim donosi dobrobiti Galaxy ekosistema, jednostavno uklapajući SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby i usluge partnera kao što su Spotify i Under Armour. Korisnik lako može pristupiti uređajima i kontrolisati ih preko svog Galaxy Watch uređaja preko opcije SmartThings, sve to samo jednim dodirom ručnog zgloba – od paljenja svetala i televizora ujutru, preko podešavanja temperature prostora pre spavanja. Samsung dodatno olakšava kontrolu muzičkih i multimedijalnih uređaja preko Galaxy Watch sata, tako što Spotify omogućava korisnicima da slušaju pesme kada nisu povezani na internet ili nisu pri svom pametnom telefonu pomoću Spotify Offline programa rada bez povezivanja na internet. Uz to, uređaj sigurno čuva informacije pomoću platforme Samsung Knox i jednostavno otključava PC ili tablet uređaje preko opcije Samsung Flow.

Galaxy Watch biće dostupan kod ovlašćenih Samsung partnera u Srbiji od 21. septembra ove godine. Kupci koji žele da među prvima kupe novi Galaxy Watch, moći će da ga prednaruče u periodu od 30. avgusta do 20. septembra. Za dodatne informacije o proizvodu, molimo posetite www.samsungmobilepress.com.

 

 

Wannabe TV

Editors choice