Poštapalica koju tako često koristimo – carpe diem, odnosno „uhvati dan”, u svakodnevici u kojoj živimo izgubila je izvorno značenje zbog užurbanog tempa koji nam je neprimetno nametnut. Svestan toga da se danas više nikada neće ponoviti, HONOR je svoj flegšip model telefona, HONOR Magic4 Pro, „poslao na put” širom Evrope kako bi zabeležio kadrove magičnih momenata.

HONOR Magic4 Pro je proputovao zemljama širom Evrope i dokumentovao #HONORMagicMoments u brojnim gradovima širom Starog kontinenta, među kojima je i Beograd. Cilj je bio da se zabeleže svi ti mali magični momenti koji su svuda oko nas, a koje ni ne primetimo.

Beograd fotografisano HONOR Magic4 Pro telefonom Magični momenti su svuda oko nas   uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

Istaknuti umetnik iz Dizeldorfa, Adrian Bedoy (@adrianbedoy), učestvovao je u ovom zanimljivom poduhvatu i HONOR Magic4 Pro telefonom je zabeležio najveće znamenitosti iz Italije (kanale Venecije), Nemačke (Brandenburšku kapiju u Berlinu), Engleske (zgradu The Shard i Tower Bridge u Londonu), Španije (Almudena katedralu u Madridu) i Francuske (Trijumfalnu kapiju u Parizu).

I prestonica Srbije bila je deo „potrage” za magičnim momentima koji se dešavaju svuda oko nas. Kadrove neba iznad spomenika knezu Mihailu Obrenoviću na Trgu republike u Beogradu, kao i igru svetala tokom različitih delova dana, nastalih telefonom HONOR Magic4 Pro, uspeo je da ovekoveči fotograf iz Srbije Marko Obradović Edge (@marko_edge).

Berlin 2 fotografisano HONOR Magic4 Pro telefonom Magični momenti su svuda oko nas   uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

HONOR Magic4 Pro podiže standarde u industriji sa moćnom kombinacijom trostruke kamere koja sadrži široku kameru, ultraširoku kameru i telefoto kameru, a sve to pokreće Ultra-Fusion tehnologija koja je nabolja u klasi i koja omogućava uređaju da proizvodi slike visoke definicije sa zadivljujućom jasnoćom, čak i kada se snima iz daleka. Takođe, HONOR Magic4 Pro nedavno se našao na prestižnom DxOMark testiranju i tom prilikom je osvojio nagradu „Gold Camera Label” prilikom rangiranja kamera kod pametnih telefona.

Ova kampanja deo je „HONOR Magic Moments Awards 2022” globalnog takmičenja u kreiranju fotografija mobilnim telefonom, koje traje do 25. avgusta 2022. Cilj je da se kreira platforma za ljubitelje fotografije da ispolje svoje kreativne talente, omogućavajući im da istražuju i dele lepotu sveta putem mobilnih tehnologija za snimanje slika. Za dodatne informacije posetite HONOR veb-sajt.

Madrid fotografisano HONOR Magic4 Pro telefonom Magični momenti su svuda oko nas   uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.  

Comments