Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je svoju stratešku viziju budućnosti pametnih telefona na IFA 2023 sajmu. Tokom glavne sesije pod nazivom „Unfold Tomorrow“, George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR, istakao  je posvećenost brenda da sklopivi pametni telefoni postanu deo svakodnevnice, sa svojim najnovijim inovacijama usmerenim na čoveka, uključujući najlakši i najtanji HONOR pametni telefon koji se sklapa na unutra, Magic V2. Kompanija je takođe predstavila HONOR V Purse, novi koncept koji ponovo osmišljava sklopivi pametni telefon kao modernu torbicu koju nosite sa sobom, a koja nudi beskrajne mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

HONOR savitljivi telefoni IFA 2023 1 Bili smo na IFA 2023 i ekskluzivno vam predstavljamo HONOR savitljive pametne telefone sutrašnjice

„Sklopivi HONOR pametni telefoni su prešli dug put, a svaka iteracija je pokazala izuzetan napredak u dizajnu, funkcionalnosti i izdržljivosti”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR. „I ne samo to, naš koncept od telefona do torbice je oživeo kroz HONOR V Purse model. U međuvremenu nastavljamo da istražujemo održiva rešenja koja koriste novu sklopivu tehnologiju da nadahnjuju kreativnost i oblikuju način života sutrašnjice.”

Otvaranje nove granice spoja tehnologije i mode

HONOR prihvata svoju ulogu u oblikovanju budućih stilova i otkriva HONOR V Purse, novi koncept „od telefona do torbice”, koji najavljuje novo doba u kojem će se elektronski uređaji posmatrati kao potpuno nova kategorija moderne potrošačke robe koja nudi neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

HONOR V Purse transformiše sklopivi pametni telefon u ultimativni fizičko-digitalni modni detalj, zahvaljujući nizu prilagodljivih i uvek aktivnih ekrana (AOD) koji oponašaju dizajn torbe. Oni uključuju elemente dizajna kao što su lanci, perje i rese koji reaguju i pomeraju se sa pametnim telefonom dok se krećete. Koncept telefon je takođe kompatibilan sa brojnim izmenljivim kaiševima i lančićima, koji se pričvršćuju na šarku kako bi se pametni telefon lagano mogao nositi preko ramena kao obična torbica ili tašna, što mu omogućava da postane nova „ona” torba u budućnosti.

Napravljena u skladu sa principima održivosti, HONOR V Purse predstavlja oličenje HONOR-ove posvećenosti životnoj sredini. Pored toga što sadrži materijale održivog porekla, kao što je veganska koža za svoje kaiševe, beskrajno prilagodljivi AOD ekrani mogu se upariti sa bilo kojom odećom. Kako modna industrija prevazilazi fizički svet i ulazi u digitalniji prostor, tehnologija omogućava neograničene mogućnosti za izražavanje ličnog stila. Na ovaj način, HONOR V Purse može pomoći ekološki svesnim potrošačima da smanje potrošnju „brze mode“, i što je još važnije, pomaže svetu mode da prihvati nove tehnologije kako bi se ohrabrili potrošači da kupuju manje, a koriste duže.

HONOR savitljivi telefoni IFA 2023 4 Bili smo na IFA 2023 i ekskluzivno vam predstavljamo HONOR savitljive pametne telefone sutrašnjice

Odražavajući svoj duh brenda otvorene saradnje, HONOR se udružio sa vrhunskim kulturnim stvaraocima preko svoje HONOR Talents Global Design Awards platforme. Tu su Bram Van Diepen, kreativni direktor BURBERRY muške odeće, Yunuene Esparza, savremeni umetnik, Art Yuan Youmin, profesor Kineske akademije umetnosti i krosover umetnik Xiao Hui Wang, koji su dizajnirali seriju prilagođenih AOD ekrana za HONOR V Purse, nudeći beskrajne modne mogućnosti. U sledećoj fazi programa, otvaranjem API interfejsa, koje omogućava dizajnerima da pozivaju senzore poput žiroskopa, dodira ili ambijentalnog svetla, HONOR će pozvati nove talente iz celog sveta da osmisle sopstvena dizajnerska rešenja, koja su u skladu sa modernim trendovima dizajna, i koja oblikuju naše stilove.

Prva globalna premijera HONOR Magic V2

Tokom IFA 2023, HONOR je takođe predstavio svoj novi vodeći sklopivi pametni telefon, HONOR Magic V2. Prvi put predstavljen na globalnom događaju, novi telefon savršeno ilustruje viziju kompanije sklopivih pametnih telefona, koja ponovo definiše standarde industrije, sa značajnim poboljšanjima na polju formata, baterije, ekrana i korisničkog iskustva.

HONOR Magic V2 je najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa ka unutra koji je HONOR do sada predstavio, težak samo 231 g i debeo svega 9,9 mm kada je sklopljen. Opremljen je novom generacijom dvostruke silicijum-karbonske baterije sa prosečnom debljinom od samo 2,72 mm, koja postiže veliki kapacitet do 5.000 mAh, a staje u kućište tankog i laganog sklopivog flegšip telefona.

HONOR savitljivi telefoni IFA 2023 5 Bili smo na IFA 2023 i ekskluzivno vam predstavljamo HONOR savitljive pametne telefone sutrašnjice

Pored toga što je tanak i lagan, HONOR Magic V2 ima prvu superlaganu titanijumsku šarku te vrste i novi HONOR čelik, koji obezbeđuje dodatnu robusnost i izdržljivost mehanizmu šarke. HONOR Magic V2 takođe poseduje SGS sertifikat o izdržljivosti koji svi žele, što omogućava šarkama da izdrže više od 400.000 sklapanja, čime se obezbeđuje životni vek do deset godina sa 100 preklapanja dnevno.

HONOR Magic V2 ima sistem sa tri zadnje kamere koji uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Sistem sa prednje strane ima dve kamere od 16 MP (f/2.2).

Uključujući inovacije usmerene na čoveka, HONOR Magic V2 takođe podržava vodeću PWM tehnologiju zatamnjivanja ekrana od 3840 Hz koja minimizira naprezanje očiju, obezbeđujući udobno gledanje, čak i tokom duže upotrebe.

HONOR Magic V2 omogućava nova interaktivna iskustva. HONOR Magic V2 ne podržava samo „plutajuće fotografije”, već i druga „plutajuća iskustva” bilo za sastanke ili zabavu. Po prvi put, HONOR Magic V2 podržava Parallel Space – paralelni prostor, koji vam omogućava ne samo da razdvojite poslovne i privatne podatke, već i da nezavisno upravljate aplikacijama u dva paralelna prostora. Kao da imate još jedan telefon u svom sklopivom telefonu. 

HONOR savitljivi telefoni IFA 2023 2 Bili smo na IFA 2023 i ekskluzivno vam predstavljamo HONOR savitljive pametne telefone sutrašnjice HONOR savitljivi telefoni IFA 2023 3 Bili smo na IFA 2023 i ekskluzivno vam predstavljamo HONOR savitljive pametne telefone sutrašnjice

Nova boja za EISA Award pobednika – HONOR 90

Među svim novostima o proizvodima, HONOR je takođe objavio da je HONOR 90 osvojio prestižnu Best Buy Smartphone 2023-2024 nagradu od strane Udruženja stručnjaka za fotografiju i zvuk (EISA). Kako bi proslavio ovu pobedu kako dolikuje, HONOR je predstavio trendi Peacock Blue (paun plavu) boju za HONOR 90 širom sveta.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.  

Za više informacija, posetite HONOR veb-sajt.

Comments