Delta Auto grupa predstavila je ekskluzivni Maserati salon u Beogradu, koncipiran po najvišim standardima prestižnog italijanskog brenda. Kao jedino zvanično Maserati predstavništvo u regionu, ovaj salon ujedno predstavlja završetak prve faze ambicioznog projekta Delta Auto grupe da u Srbiji sagradi najveće multibrend auto-moto dilerstvo površine od skoro 17.000m².

10 Nova oaza luksuza: Posetite ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

Kreiran u skladu sa  najnovijim vizuelnim identitetom koji je predstavljen u Milanu pre tačno godinu i po dana, novi Maserati salon srpsku prestonicu postavlja rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama poput Hongkonga, Tokija, Los Anđelesa, Londona, Berlina i drugih. Dizajn ovog nesvakidašnjeg prostora potpisuje njujorški studio Eight Inc koji stoji iza svetski poznatih projekata poput Apple Store-a.

Brend Maserati više od 100 godina simbolizuje prepoznatljivu italijansku estetiku, inovativnu tehnologiju i strast prema automobilizmu i zato je svaki aspekt novootvorenog salona savršeno uklopljen u luksuzni karakter brenda – od elegantnog, modernog enterijera, do pažljivo odabrane ambijentalne rasvete i najsavremenije AV tehnologije.

9 1 Nova oaza luksuza: Posetite ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

U Maserati salonu izloženi su najnoviji prestižni modeli, koji predstavljaju sinonim za vrhunsku izradu, performanse i ekskluzivnost. Ovaj prostor je koncipiran tako da su automobili posebno osvetljeni i izloženi poput skulptura u umetničkoj galeriji, gde je na centralnom mestu posetilac koji istražuje suštinu luksuznog Masertati brenda.

Unutar salona izloženi su aktuelni modeli Grecale, kao i 1 od 75 primeraka u svetu Maserati GranTurismo Trofeo Primaserie, dok potencijalni klijenti imaju priliku da kreiraju potpuno autentičan Maserati primerak u skladu sa svojim afinitetima kroz program individualizacije Fuoriserie.

4 Nova oaza luksuza: Posetite ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

Posetioci salona imaju mogućnost da istinski uživaju u okviru komforne bar-zone, a na raspolaganju je i ekskluzivni Lifestyle segment sa originalnim odevnim, putnim i aksesoar programom, koji uključuje cross branding saradnje sa brendovima poput Zegna i North Sails. 

Pored globalnih, Maserati je uspostavio saradnju i sa lokalnim partnerima, pa su tako klijentima u Srbiji dostupne usluge Trident Rent-a koje podrazumevaju specijalne programe premijum finansiranja, razvijene u sradnji sa kompanijom Delta Rent Services. 

Takođe, Maserati Delta Automoto ostvario je saradnju sa centrom Navak u okviru kog se organizuje program Maserati Corsa Experience, koji pruža mogućnost vožnje supersportskog modela MC20.

11 Nova oaza luksuza: Posetite ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

Uz novi Maserati salon, zvanično je otvoren najsavremeniji ovlašćeni multibrend servis sa čak 46 radnih mesta, od čega se 26 odnosi na mehaniku automobila, 10 na motocikle i 10 na limarko-farbarsku radionicu. Ovaj servis pruža kompletnu servisnu podršku i vrhunsku uslugu održavanja vozila uz pomoć najsavremenije opreme, alata i robotizacije. 

Ljubiteljima Maserati brenda i luksuznog životnog stila u Srbiji i regionu od sada je na jednom mestu raspolaganju ekskluzivan prodajno-servisni kompleks koji omogućava jedinstveno iskustvo uz sveobuhvatnu, efikasnu i brzu uslugu.

Comments