Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Počela prodaja Jaguara F-PACE u Srbiji

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Jaguar u Srbiji, počeo je sa prodajom novog modela F-PACE. Atraktivni krosover britanskog premijum proizvođača od sada je dostupan i kupcima u Srbiji po ceni od 46.990 evra. Ponuda na domaćem tržištu za početak obuhvata verzije sa 2.0 dizel agregatom od 180 KS sa ručnim šestostepenim ili automatskim osmostepenim menjačem, uz izbor pogona na zadnje ili na sva četiri točka (AWD). Alternativa je snažniji 3.0 litarski V6 dizel od čak 300 KS.

Jag FPACE  1 Počela prodaja Jaguara F PACE u Srbiji Jag FPACE  2 Počela prodaja Jaguara F PACE u Srbiji

F-PACE predstavlja prvi Jaguarov krosover i time otvara novo poglavlje u 80-godišnjoj bogatoj istoriji eminentne britanske marke. Atraktivni novitet se ističe pre svega dinamičnim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i autentičnim luksuzom. Čak 80 procenata karoserije izrađeno je od aluminijuma, što modelu F-PACE daje izuzetnu čvrstinu i masu svodi na minimum. Zahvaljujući tome, vozna dinamika doseže najviši nivo, uz efikasnu potrošnju.

Luksuzna unutrašnjost nudi najviše prostora u klasi za kolena putnika na zadnjim sedištima, dok prtljažnik raspolaže sa impresivnih 650 litara zapremine. Prvoklasni materijali i intuitivni InControl multimedijalni sistem pretvaraju boravak u kabini u jedinstveno iskustvo. Sedišta mogu biti standardna, luksuzna ili sportska, presvučena reljefnom ili perforiranom kožom, elektropodesiva sa funkcijom memorije, grejačima i hlađenjem… Specifičnost unutrašnjem ambijentu daje i virtualna instrument tabla dijagonale 12.3 inča, koja dolazi isključivo u kombinaciji sa InControl Touch Pro sistemom i centralnim ekranom od 10.2 inča, a za vrhunski audio doživljaj zadužen je Meridian sistem ozvučenja.

Jag FPACE  4 Počela prodaja Jaguara F PACE u Srbiji Jag FPACE  5 Počela prodaja Jaguara F PACE u Srbiji

Na ponudu standardne opreme nadovezuje se podugačak spisak opcionala, što nagoveštava i podatak da kupci mogu da se opredele za jednu od čak 16 ponuđenih boja, a da su aluminijumski točkovi dostupni u rasponu od 18 do čak 22 inča.

Wannabe TV

Editors choice