Bez obzira na to koliko godina imate, neke igrice prosto nikada nećete prerasti. Evo 10 najboljih koje obavezno morate imati u telefonu!

Walking Dead: Road To Survival

Ova igrica inspirisana je istoimenom serijom i sigurno će vas osvojiti na prvo igranje! Možete sami da birate kako će izgledati vaš tim, a o svim odlukama koje donosite morate dobro da promislite. Ko kaže da za igranje igrica nije potreban mozak? Pa, da li ste spremni da se borite protiv zla?

FIFA 16

Ako obožavate fudbal i nije vam dovoljno da samo gledate utakmice, obavezno na svom telefonu instalirajte ovu igricu. Uz odličnu grafiku i tim koji ćete sami oformiti, igranje fudbala nikada nije bilo ovako dobro!

fifa Top 10 igrica koje moraš imati na svom telefonu

Star Wars: Galaxy of Heroes

Čak i ako niste ljubitelji “Star Wars”-a, ovu igricu bi trebalo da probate jer je odlična! A ako jeste, onda vam razlog i nije potreban. Naziv sve govori.

World’s Hardest Escape Game

Za ovu igricu će vam definitivno biti potrebno da malo “mućnete” glavom. Mnogo zagonetki i mozgalica učiniće ovu igricu velikim izazovom. Hoćete li uspeti da pobegnete? Neka vaši najbliži budu pripremljeni na to da nećete moći da se odvojite od telefona satima.

Comments