Prijateljstva se stvaraju uvek i svuda. Mogu da nastanu i tamo gde se najmanje očekuju, te da traju tokom celog života. Svi znamo da je prijatelj osoba koju možemo uvek nazvati reći joj šta nam se dešava, bez bojazni da neće saslušati ili dati neki dobar savet. Ili će bar ćutati i slušati, ali to znači, jer imamo osobu na koju možemo da se oslonimo. Prijatelj je osoba sa kojom ćete se isto ponašati i ako se viđate i čujete svakog dana, ali i ako budete dugo razdvojeni, jer prijateljstvo upravo to omogućava, da ne postoji stvar koja može da remeti odnose. No, nekad se desi da se neko predstavlja kao prijatelj, a da to u stvari nije, ako imate sumnju, evo kako da shvatite ko su vam pravi priajtelji, a ko ne.

Pravi prijatelj će se uvek radovati zbog vašeg uspeha, slaviće sa vama i biće ponosan. S druge strane, onaj prikriveni prijatelj, neće biti baš toliko radostan, pa ćete možda u nekom momentu osetiti i ljubomoru i zavist.

8 načina da razlikujete pravog prijatelja od onog koji to nije 8 načina da razlikujete pravog prijatelja od onog koji to nije

Prijatelji znaju da vas ostave da uživate u svom slobodnom vremenu, neće vas uvek “smarati”, jer znaju da je i vama potreban odmor. Oni drugi će, pak, pokušati da vam zbog svojih problema oduzimaju sve vreme, bez obzira na to na šta biste ga utrošili.

8 načina da razlikujete pravog prijatelja od onog koji to nije2 8 načina da razlikujete pravog prijatelja od onog koji to nije
Comments