Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Blog

Porodična osećanja koja TREBA da iskusite u životu

1/2

Retko koji muškarac zna da želi dete, a retki su i oni koji žele brak. Ali neka osećanja u životu nećete iskusiti ako ne stupite u brak i ne dobijete dete. Životni vek i porodične veze, trebalo bi da vam donesu iskustva i osećanja, koja vam drugi uzalud opisuju – nemate pojma šta je u tome tako značajno i uzbudljivo, dok ih ne proživite.

Ono kad rešite da je zaprosite i ona pristane

Možda ste vi moderan i nekonvencionalan par, pa ste se dogovorili da se uzmete, razmatrajući taj potez kao što bi razmatrali pripreme za zajedničko putovanje. To je nastavak vaše veze, oduvek ste oboje i znali da ćete se uzeti i šta sad tu ima da se glumata, nije to ništa posebno. Ali jeste. Čak i ako ste se sporazumeli da ćete se venčati, ukoliko je ipak ceremonijalno zaprosite (izmislite sopstvenu ceremoniju), oboje ćete se rado sećati tog trenutka. Možda vam je potrebno da venčanje bude nešto obično, da se ne biste osećali kao da vam se čitav život menja i preispitivali se koliko ste u stvari spremni, ali kad sve počne da se dešava – ma koliko pojednostavljeno – tremu nećete izbeći. Zato je zaprosite na neki originalan način, koji će imati smisla samo za vas dvoje i sačuvajte u srcu jedinstvenu uspomenu.

brak Porodična osećanja koja TREBA da iskusite u životu

Poljubac pred oltarom

Ili pred zapisničkim stolom kod matičara – svejedno koliko je ceremonija svečana, crkvena ili svetovna, tada ćete svoju devojku prvi put poljubiti kao svoju suprugu. Možda ćete se zbuniti i spetljati i krenuti da joj čestitate – to se dešava, obratite pažnju, pa nemojte svojoj supruzi pružiti ruku u poljubiti je tri puta u obraze. Ovo je momenat da je poljubite ljubavnički, kao da ste potpuno sami i da joj tim poljupcem pokažete da ste radosni, da se među vama ništa nije promenilo, odnosno, da se desila promena na bolje. Koliko god se spetljali ili vladali situacijom, poljubac kojim ste obeležili početak braka, izazvaće u vama osećanja koja nećete zaboraviti.

Wannabe TV

Editors choice