Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

10 činjenica o ženama kojih ni one nisu svesne

10 činjenica o ženama kojih ni one nisu svesne

1/3

Jedno od večitih pitanja na koje su pokušali da odgovre mnoge poete, pisci, filozofi je  zašto su žene tako posebne? Istovremeno odgovor na ovo pitanje bi istovremeno stavio svim muškarcima do znanja šta je to što ih čini apsolutno neodoljivim i drugačijim od njih.

Mučile vas sumnje ili ne, tek postoje činjenice koje nedvosmisleno upućuju na sve te razlike između jačeg i lepšeg pola. Nauka je umešala prste i sada se tačno zna ko tu više priča, ko štuca i trepće, ko i zašto plače i čije srce kuca brže?

Ženski rod stvarno priča više

Verovanje da žene mnogo više pričaju od muškaraca nije mit koji nema veze sa stvarnošću! Istraživanja pokazuju da žene u toku dana izgovore preko 20 000 reči. Muškarci ozbiljno kaskaju za njima sa svega 7 000 izgovorenih reči u jednom danu. Muškarci sudeći po ovom podatku ostaje vam 13 000 dobrih razloga da ponekada povećate svoj vokabular.

Žene više trepću, a manje štucaju

Ukoliko bi neka žena htela da se u zurenju takmiči sa muškarcem najverovatnije je da bi izgubila. Niko tu nije kriv jednostavno je reč o naučnoj činjenici da žene trepću i do dva puta više od muškaraca, a toj navici je malo teže pobeći i odoleti. Sa druge strane, žene uživaju u životu sa manje štucanja jer prema istraživanjima žene u proseku manje štucaju nego muškarci.

Ženama se stvarno dopada ono što vide

Da li imate utisak da žene provode stvarno puno vremena ispred ogledala?  To je i nešto više od utiska jer žene zaista provode mnogo više vremena ispred ogledala diveći se sebi. Više nego što iko može da zamisli: oko 120 sati ili pet dana u toku jedne godine. Mora da im se stvarno dopada ono što vide ili samo same sebi traže nedostatke?

ženaogledalo 10 činjenica o ženama kojih ni one nisu svesne

Wannabe TV

Editors choice