Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

10 nepisanih pravila u ugovoru koje imate sa onom koju volite

2/3

Bliskost među vama je dvosmerna i ima sopstveni senzibilitet. Kad ste loše raspoloženi, imate neke probleme, nešto vas brine i boli, osoba koju volite to oseća i želi da podeli sa vama. Zapravo i ne radi se o tome da želi, nego mora. Jer se oseća uznemireno i ne može da funkcioniše normalno ako ne zna o čemu se radi i ne pokuša da vam pomogne. Zato je uvredljivo reći „nije mi ništa, samo ti se čini“ kad ona dobro zna da je nešto.

U ugovoru postoji i stavka o davanju prostora. Ali tek nakon što umirite slutnje, kažete o čemu se radi i zatražite od osobe koju volite da vas malo ostavi na miru, da vam je potrebno da to sami rešite. U istom paragrafu takođe stoji da ona možda nikada neće želeti da vi nju ostavite na miru kad joj je teško, zato nemojte pretpostavljati da je njoj potrebno isto što i vama. Uvek je bolje pitati “kako mogu da ti pomognem” , ponuditi utehu i ponašati se onako kako osoba koju volite reaguje na vašu ponudu.

10 nepisanih pravila u ugovoru koje imate sa onom koju volite2 10 nepisanih pravila u ugovoru koje imate sa onom koju volite

Vaše dobro raspoloženje preneće se na osobu koju volite. Preciznije, dužni ste da ponudite svoju pozitivnost i vedrinu i onda kad mogu da budu odbijeni, a dužni ste i da pokušate da prihvatite uticaj njenog dobrog raspoloženja, iako vam u tom trenutku nisu sve koze na broju.

Sa osobom koju volite delite druge osobe koje volite i stvari koje ona ne poznaje, a vi želite da je naučite da ih zavoli.

Wannabe TV

Editors choice