Ništa lepše, ali ni ništa gore od prvog ili početnih sastanaka sa devojkom koja ti se veoma dopada. Mnogo tenzije, onog nekad prijatnog, nekad malo neprijatnog osećaja u stomaku, previše uzbuđenja i adrenalina. A sve zbog toga što želiš da joj se dopadneš, da ostaviš dobar utisak, zbog čega sigurno konstantno razmišljaš kako da je osvojiš, šta da kažeš, šta da obučeš i najvažnije, gde da je povedeš. Ako voliš “staru školu”, onda će to biti verovatno kafa u nekom romantičnom restoranu ili odlazak u bioskop, a tome zaista ništa ne fali, džentlmeni su uvek znali kako da osvoje, ali postoje još neki načini na koje možeš da provedeš prve sate sa njom.

dejting 2 8 ideja za prvi sastanak koje su bolje od odlaska u bioskop

Kulturna dešavanja

Kada planiraš sastanak, slobodno se posluži internetom i vidi šta se to novo dešava u tvom gradu. Često imaju zanimljive izložbe, muzeju predstavljaju nešto novo, možda neka promocija knjige, a sve to može da ti pokaže kakva su njena interesovanja, ali i da podstakne razne priče između vas dvoje koje će vas sigurno daleko odvesti. Odlična ideja, najviše zbog toga što ćete imati tema za razgovor, a to je čest problem pri prvom susretu.

Čas kuvanja

Da se ne lažemo, ljubav preko stomaka dolazi! E, pa, eto ideje da spojite lepo i korisno. Časovi kuvanja su veoma zanimljivi i tako ćete već zajedno, pri prvom susretu naučiti nešto zajedno i stvoriti zanimljivu, zajedničku uspomenu, a to i te kako vredi. Osim toga, neće imati tenzije oko toga šta ćete pričati, brzo ćete se opustiti, a i uvek možeš da iskoristiš dobru, staru foru, da joj skloniš sos sa usne ili kažeš kako se isprljala po licu i to nežno skloniš.

Comments