U većini situacija, bilo koji muškarac se može spasiti “pedale” ukoliko je žustar na nogama i dobar na jeziku. Kada devojka nabasa na istoriju internet brauzera koja je prepuna pornografskih stranica, koketno dopisivanje preko Fejsbuka sa bivšom ili na “cimerku” na naduvavanje, spas je obično nadohvat ruke i krije se u nervoznom razgovoru koji će potom biti završen sa romantičnim odlaskom u krevet. Postoje jednostavno neke greške koje kada se viđate sa nekim nikako nije moguće ispraviti. Ovo su stvari koje se ne mogu ispraviti i zbog kojih je raskid veze neminovan.

Nazovite je imenom neke druge

Kada ste u krevetu sa ženom, nasumične misli se skoro uvek povremeno jave. Možda biste i mogli da pokušate da joj objasnite zašto otvoreno fantazirate o svojoj omiljenoj glumici, ali izgovaranje imena vrlo stvarne, dostupne koleginice, bivše devojke ili komšinice dok ste oboje u ekstazi vam ne može doneti ništa drugo do čistog bola i šut karte.

Nazvali ste je pogrdnim imenom

U žaru trenutka, svi smo kad tad rekli nešto što ne mislimo. Ali, ukoliko ne želite sasvim siguran način da stvari okončate po instant principu, nikada, ni pod kojim uslovima, ne smete da je nazovete pogrdnim imenom! Nikada!

cepanje slika Ako želiš da te šutne, radi ove stvari!

Očajna higijena

Negovanje i pravilna higijena su apsolutno od ključnog značaja za vašu vezu. Slobodno usmrdite šumu pošto odete na lovački vikend put sa momcima, ali posetite tuš čim uđete u dom. Ukoliko vam se posreći, možda se i ona uvuče sa vama pod njega kako bi vam pomogla da skinete sa sebe svu tu prljavštinu.

Škrtičarenje

Baš kao što nijedan momak ne želi prezahtevnu seksi devojku koja će sav keš koji mu dospe u ruke preusmeriti na sebe, nijedna žena ne želi muškarca koji okleva da izvede svoju verenicu na večeru u čast njenog rođendana. Štednja novca je jedna stvar, ali doneti joj cveće koje je staro nedelju dana zato što je bilo na rasprodaji vodi ka gubitku smisla u samom gestu.

raskid na pruzi Ako želiš da te šutne, radi ove stvari!
Comments