Neka je kliše, šta me briga. I sise su kliše, pa ih svi vole. Možda sam programiran silnim TV programom za odrasle, koji sam gledao kao klinac kad odrasli zahrču, možda je to neki fetiš, a možda su plavuše prosto, moj tip. Kao što su crnokosi muškarci četvrtastih vilica i svetlih očiju Jecin tip, zbog čega ona uopšte nije zabrinuta. A nisam ni ja, jer sam daleko od tih muškobanjastih, koščatih tipova što izgledaju kao – kako kaže Jeca – da ih je neko izrezao makazicama, pošto ih je nacrtao onaj što crta Korto Malltezea. Mislim, Jeca zna i kako se zove taj crtač, a ja samo znam da Korto ima onu kapetansku kapu i cigaru ispod i nemam pojma šta je tu kul.

Ali zato o plavušama mogu sve da vam objasnim. Iako ne verujem da tu ima nešto nejasno. Ustvari, sad kad malo izvrtim film, Jeca se silno iznenadila kad sam njoj objasnio. Mada, koliki god ortak ona bila, žensko je. I koliko god pametna bila (Jeco, carica si) opet je muški mozak ponekad iznenađuje.

plavusa2 tekst Boban priznaje: Ja brate, volim plavuše

Gledamo mi neki film, ma nešto idiotski, sa Edi Marfijem koji glumi glumca koji ima trip na vanzemaljce i leči se kod nekog uvrnutog analitičara, dok neka uvrnuta ekipa niskobudžetnih filmadžija snima o njemu film na kvarno, da on nema pojma. A film je o vanzemaljcima i istripuju ga totalno i tu je neki njegov brat…a mrzi me sad da zovem Jecu da je pitam kako se zove film. I nema veze to, nego pojavljuje se jedna glumičica plavušica, ali lane bre, pa mnogo je slatka. I sad Jeca kenja kako ona preglumljuje, ali kako je to u duhu idiotskog filma, ali sumnja ona da bi ova i mogla da odigra nešto drugo. A ja sav raznežen. A ona u filmu fulja skroz, ali nema veze i ja bih pao. Mislim, već sam pao. Pa ona usta i one okice i one nemirne sisice, ma kao bombonica je, da je poližeš i posisaš u cugu.

Comments