Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Boban se čudi: Žene kao da nikada ne pate od stresa

Znate onu reklamu kako je muškarcima život težak, stalno su pod stresom, satiru se od posla i padaju umorni, a žene ništa? Ona nosi bebu, kese iz prodavnice i razgovara telefonom sva nasmejana, samo leprša, ništa stres? Znate? E pa, istina je. One su genetski bolje opremljene da podnesu pritisak, iznesu obaveze, da ne spavaju, multitaskuju i budu lepe i nasmejane.

Ja kad idem na basket, posle više nisam ni za šta, osim za izležavanje pred TV-om. Ako ima nekog da mi doda pivo. A i masaža bi mi dobrodošla. Ili barem češkanje dok ne zaspim. Seks? Uhm, sutra.

1 Boban se čudi: Žene kao da nikada ne pate od stresa

A ona dođe s joge, istušira se, spremi salatu, sedne pred komp, odgovara na mejlove, četuje, jede, gleda film i priča sa mnom. Opušteno. Mene glava zaboli samo kad pomislim koliko toga ona radi odjednom i uopšte mi nije dobro što je pritom tako relaksirana. Kao da to nije ništa!

Verovatno će posle biti raspoložena za seks, a zatim će da riba kupatilo i uključuje mašinu i stavlja kojekakve maske i pilinge, jer joj se ne spava, seks je radi kao spid. A to je samo jedno obično veče, slobodno veče. I kad legnemo da spavamo, tojest kad ona najzad legne, a ja se pravim kao da sam gledao film, i kad mi ispriča kako joj je danas bilo laganica, a sutra je čeka baš naporan dan, ali barem će da spava punih šest sati, pa će biti odmorna, razbolim se, majke mi. Meni treba deset sati sna kad imam laganica dan. A barem dvanaest, kad sam baš preopterećen. Kad bih mogao da obavljam dve, tri stvari paralelno, možda bih brže završavao posao, pa bih imao više vremena za spavanje. Ne znam kako bih se snašao da brže spavam, ali dobro bi mi došlo. Nju izgleda odmaraju neke aktivnosti, čak i više nego spavanje. Recimo joga. Recimo seks.

Ako zvučim kao da zavidim ženama, to je zato što im zavidim. Malo. Najviše oko ovog dela sa seksom. Na kraju je znojava i dahće isto kao ja, svršila je ne znam koliko puta, nisam stigao da izbrojim i deluje spremna da moli za milost. Ali ne, ona je kao nova čim dođe do daha! Ponekad ozbiljno razmišljam o tome da one crpu našu mušku snagu, koja otiče kroz spermu, da nam nekako uzimaju energiju, mada ona tvrdi da energija tokom seksa kruži kroz nas i da ona to snažno oseća, da je to regeneriše i puni joj baterije. Ne znam ja za to, ja se samo umorim.

0219 Boban se čudi: Žene kao da nikada ne pate od stresa

Kad imam neki problem koji ne znam kako da rešim, ja se napijem tako da odlepim od mozga, to mi je terapija. Ona meditira. Pojača trening na jogi (ako tamo imaju takvu stvar kao što je pojačavanje treninga), zove prijateljice koje sve imaju neke savete, koje ona sve primenjuje i izgleda duplo zauzetija i uposlenija nego inače. I posle seksa kaže, uh ovo mi je baš bilo potrebno, toliko sam pod stresom!

Ma nemoj. Ne znate vi šta je stres. Meni se bre ne diže, kad sam pod stresom!

Ne bih se ja menjao sa ženama, ne. Jer to što su one programirane da podnose stres, samo znači da je taj toliki stres za njih predviđen. Te PMS, te oni dani, te da li je trudna ili nije, a ako želi da jeste a nije, katastrofa, a ako želi da nije a jeste, užas… One žive na klackalici. U fliperu.

Neka hvala. Meni nisu potrebne supermoći, držaću se piva.

Boban Boban

Wannabe TV

Editors choice