Još kad bi one volele mene, hehe. Ma nema veze, nek’ se one vole između sebe, a ja samo da gledam, hehe. Šta? Muško sam. Nemojte sad da ste Jelena (ona moja ortakinja) pa da me pitate a kakve to veze ima. Njoj sam objasnio. Samo, ispalo je da sam objasnio sebi, kao što obično ispadne kad ona počne po nečemu da kopa. Baš me nervira ponekad. I vas bi nervirala da ste je videli kako se izbečila, pa me onako s visine pitala „a pedere ne voliš, je l’ da?“ Šta ima njih da volim, bre?!

„A dobro, voliš trojku?“ nastavila je da provocira, a ja glup pa se primio. „Jok ti voliš. Naravno da volim. Koji muškarac ne mašta da bude sa dve ribe? Što, je l’ imaš neku drugaricu“ hteo sam da joj doskočim. „Jok, al’ imam jednog tipa, mogli bi nešto da iskombinujemo“ poklopila me ko sarmu za u zamrzivač. I šta da kaže čovek? A da ne napregne mentalni sklop da izbaci iz glave slike nekog tipa sa kitom duplo većom od njegove, kako slučajno promašuje?! Aaaaa, beži breee!

Eto zato volim lezbijke. K’o svaki normalan muškarac. Tu nema trpanja. Ne moram da gledam ničiju kitu kako radi nešto što ja nedajbože ne mogu ni da zamislim. Mislim, drugo je to kad gledaš pornić, pa kad tipovi razvaljuju neku ribu, identifikuješ se sa dominantim akterima, hehe. Ali nešto uživo, pa kako da kažem, još jedna kita je kita previše za moj ukus.

poljubac devojke wannabeman Boban u svoja četiri zida: Volim lezbijke
Comments