Ako ti misliš da je to samo dobar seks, mogla bi malo da poradiš na svojoj navigaciji za romantiku. Možda se sistem nalazi tamo dole, ali tamo se samo podešava u pravcu tamo gore, ako me razumeš.

Ako nisi baš sigurna da me razumeš, daj da ti pokažem. Ne može se rečima baš sve dočarati. Nekad samo treba da se opustiš i poletiš. Ja ponekad volim i da se katapultiram, mogla bi da probaš jednom sa mnom, pa da vidiš na šta mislim. A kad jednom zauzmeš mesto kopilota i provališ koliko je zvezdano to nebo oko nas, počećeš i ti da nazivaš kosmodromom ovaj moj jebodrom.

Lako je voziti se sa mnom. Ništa posebno ne treba da radiš. Malo da se glupiraš, malo da se smeješ meni, ako je tebi glupo da se glupiraš. Meni nije, a volim da te zasmejavam. Malo se igramo, malo se zaigramo, pa izgleda sasvim ozbiljno, malo te uplašim, pa te utešim, malo te raspametim, pa te prizemljim.

Sve što inače svaki čovek voli da radi sa svojim kosmičkim brodom. Šta, nisi još srela takvog? Nemaš poverenja? Imaš strah od letenja? Bojiš se da se ne zaletimo previše? Ma daj. Gde ti je mašta? Ali to sam te već pitao. Pa, ako si je izgubila, idemo da je tražimo.

par u krevetu Bobanov oglas: Traži se kopilot za kosmički brod

Ukrcavanje. Ne pipaj dugmiće, rek’o sam ti.

Pročitajte i ovo:

Dr Boban Boban: Kaži šta te muči

Bobanove razbrajalice: Dala, nije dala, daće, neće dati

Boban posle seksa: Uvek zaspimo

Boban Boban

Comments