Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Bobanova taktika: Nešto si mi poznata

Bobanova taktika: Nešto si mi poznata

Kad dostigneš izvestan uzrast, a to nije onaj kad primetiš prve sede ili počneš da ćelaviš, jer ja sam počeo da sedim sa 20, a moj ortak iz srednje škole je počeo da ćelavi samo koju godinu posle. Uostalom, poznato je da muškarci pravo iz puberteta ulaze u najbolje godine, tako da, na to sam mislio, na najbolje godine, kad god osetiš da te obuzimaju. Poslednji put kad sam hteo da muvam ribu u pekari, već sam imao šarmantno prosede slepoočnice, a startovao sam je sa nešto si mi poznata. Ona mi je rekla da, tebi i svima koji gledaju vesti. Nije htela da joj platim mafin.

Od tad ne muvam po pekarama. A malo kasnije potpuno sam prestao da ih muvam. Kad prevaziđeš muvanje, prevazišao si fejlove tipa zašto dama sedi sama.

E ovo sam samo jednom izgovorio, a pametnom čoveku je i jednom dosta za nauk. Mora da imam neki senzor za nadrndane ribe, jer sam za glupave startove, koji su mojim ortacima iz ekipe ponekad prolazili, uvek dobijao po ušima. Možda su se njima sviđale guske, ali ja sam dovoljno puta ispao domaća životinja pred komadom vrednim truda, pa ako ti je dosta njakanja pred ogledalom, pokupi malo mudroserivosti gratis.

128 Bobanova taktika: Nešto si mi poznata

Dakle, kad sam startovao samu damu, ona me pogledom ultrazvučno skenirala od temena do patika i mirno započela edukaciju:

Dečko, zašto dozvoljavaš sebi da zvučiš kao kreten, kad izgledaš sasvim pristojno? Upotrebi mozak, pre nego što progovoriš, ako imaš šta da upotrebiš. Ličim li ja tebi na damu? Namontirala sam se najdroljastije što umem, a sve što imam od toga je sumnjivo zadovoljstvo da uvrćem uši takvim magarcima kao što si ti. ‘Oćeš da popiješ nešto? Ili ćeš šargarepu?”

Kad nisam umro!

Pocrveneo sam, pozeleneo i požuteo, izbečio sam se i zinuo sam i sledio sam se takav zblanut i mora da sam bio mnogo smešan, jer je riba zabacila glavu i počela grohotom da se smeje. Delovalo je kao kofa hladne vode, otrežnjujuće. I bilo je zarazno, pa sam joj se pridružio, a malo kasnije sam joj se iskreno divio, jer je bila zabavna, bezobrazna, seksi, kul i pametna, pa sam je najiskrenije zamolio da me podučava, jer nemam pojma. I jeste me naučila svačemu. Posle toga više nikad nisam muvao ribe. Srećem privlačne žene i komuniciram sa njima, ne muvam ih. One koje se meni sviđaju, umeju da nanjuše frazu, čak i ako je nisam upotrebio više od dva puta u životu. Samo se namršte i čekaju da vide kako ću da se iščupam. Kad sam već mislio da sam prevazišao muvanje i da sam u stanju da opušteno ćaskam svuda i na svakom mestu, da stratujem svaku ženu koja mi se dopada bez gluposti i bilo kakvog naboja, onako prijatno i ležerno, sa iskrenim interesovanjem, hteo sam jednoj dami da postavim vrlo direktno pitanje, pa sam počeo sa hoću nešto da te pitam, a ne znam kako.

E to je valjda poslednja klopka koju sam sam sebi namestio i u nju upao, umesto da upadnem u ono u šta sam hteo.

Samo se namrštila, skrstila ruke preko grudi i pretvorila se u šalterušu:

Pa, žao mi je, ne mogu da ti pomognem u tome.”  I okrenula se i otišla.

Posle sam razmišljao. Pa da, takav start u stvari znači znaš ti dobro šta ja hoću da te pitam, ali ja se pravim naivan i sladak, a ti preuzmi odgovornost, pa se startuj sama, da ne moram ja da se smaram.

I omatoreo sam, a nisam prestao da lažem. U duhu pripovesti, ali ipak. Nisam razmišljao. Tojest, jesam, ali ništa nisam smislio dok nisam pitao Jelenu.

Iza svakog muškarca koji je malo naučio da razgovara sa ženama, stoji najbolja drugarica.

Izvor fotografija: www.telegraf.rs

Boban Boban

Wannabe TV

Editors choice