Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Bobanovi pedagoški fejlovi: Vaspitavanje piletine

1/2

Nađeš finu curu, pametnu, lepu, zanimljivu, mladu i zaljubljenu. To nije teško, pun je svet takvih devojaka. Možda nije svaka posebno zanimljiva, ali ako je pametna, ti si tu da joj pomogneš da razvije predispozicije. Da joj oblikuješ ukus. Ukažeš na to šta je kul, a šta nije. Da joj objasniš kako joj mnogo lepše stoje štikle, nego martinke.

I da joj omogućiš svojim iskustvom, strpljenjem i upornošću da upozna sve čari telesnosti. Svoje i tvoje. Naučiš je lepo sve da radi. I imaš ekskluzivno zadovoljstvo da posmatraš kako se pod tvojom znalačkom rukom njen otpor topi, stidljivost nestaje, odbojnost prevazilazi.

Ona nema pojma šta je dozvoljeno, šta je uobičajeno, šta voli, a šta ne, ali ti ćeš je istrenirati da spremno praktikuje ono što ti voliš. Ako si velikodušan, a jesi, mala naprosto ima sreće – majstor će je uputiti u sve majstorije i pokazati joj koliko može da uživa u….svemu.

Brzo ćeš postati ponosan na svoje delo, jer cure brzo kapiraju. I brzo rastu. Ali sve što raste ima tendenciju da razvije krila. I da ih upotrebi. Za letenje. U smeru suprotnom od onoga koji im ti pokazuješ, majstore. Otmu se časkom i odlepršaju, pune znanja i rešenosti da ga primene na nekom drugom. Nekom manje pokroviteljski nastrojenom. Nekom ko ih neće vaspitavati, nego će im se diviti.

Dobro, one još ne znaju da to neće doživeti dok se same ne poduhvate vaspitavanja piletine, ali hej, život je pred njima!

Bobanovi pedagoški fejlovi Vaspitavanje piletine1 Bobanovi pedagoški fejlovi: Vaspitavanje piletine

A vi uzdahnete i pozovete onu njenu drugaricu što vas uvek gleda onolikim očima. Vreme je za sledeći krug. Svaka sledeća, međutim, bude sve bezobraznija. Časkom posisa svo znanje koje joj treba i odmagli. Ili ste vi sve bolji vaspitač, ili su generacije sve naprednije. Ili je i jedno i drugo.

Wannabe TV

Editors choice