Ako spadate u one koji se posle seksa onesveste i zahrču, ili skoče i otrče u kupatilo, ili uskoče u frižider, ili uopšte imaju bilo kakvu akciju koja ih momentalno distancira i prekida telesni kontakt, svaka će vam partnerka to zamerati – s punim pravom. Prvo, to znači da imate problem sa intimnošću, a zatim, nekulturno je.

Posle seksa, maženje, grljenje, nežno ophođenje i prisan razgovor je obavezan. Ako osećate potrebu da isparite ili da se partnerka dezintegriše, tojest, ako vam ona smeta, ona će biti uvređena, čak i ako je sasvim svesna da među vama nema osećanja i da je seks samo obostrani ventil. Ali, kako nije moguće otpustiti taj ventil, bez skidanja gaća i pipanja partnera, tako nije moguće nakon zadovoljstva ne osećati naklonost prema osobi sa kojom ste ga doživeli. Mislim, moguće je, ali nije prirodno, da ne kažem normalno.

Pa, ako se osećate baš tako, nemojte to zanemariti, jer to ukazuje na blokade koje vas sprečavaju da budete srećni, opušteni i čovečni, a sasvim izvesno i da budete dobar ljubavnik. Dobri ljubavnici znaju zašto žene vole da se grle, ušuškavaju, maze, razgovaraju i na svaki način produžavaju intimnost nakon seksa i ne da im nije teško da im to pruže, nego i sami uživaju u tome.

seks 2 Bonton u krevetu – maženje posle seksa obavezno
Comments