Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Budi spreman za Dan zaljubljenih

1/2

Pošto smo već odavno prihvatili ovaj praznik, shvatite ga ozbiljno (barem koliko i 8. mart) i pripremite se na vreme. Ukoliko vam se već događalo da ne pridajete posebnu pažnju važnim datumima (godišnjicama, rođendanima), nemojte ponoviti grešku – vaša partnerka će ceniti sve što uradite, čak i ako ni sama nije u fazonu da nešto naročito proslavlja Dan zaljubljenih. Važno je da uložite nameru i trud, jer ako se setite u poslednjem trenutku i nešto izvedete na brzinu, nemojte misliti da će vam to proći – svaka žena to primeti i upamti (a vi se posle pitate šta joj sad nije po volji).

dan zaljubljenih 2 1 Budi spreman za Dan zaljubljenih

Napišite čestiku sami

Ili još bolje – napravite je. Ili nekoga ko je vešt zamolite da vam napravi nešto originalno, a vi napišite neki stih, ili jednostavnu izjavu ljubavi. Nemojte kupovati tipske čestitke kojih svuda ima, pokažite svojoj devojci da vam je važna i posebna, tako što ćete osmisliti ovaj mali gest pažnje na originalan i poseban način.

Nemojte kupovati tipski poklon

Ista je stvar sa poklonom – možete kupiti jastuče u obliku srca na prvoj tezgi, ili lepo upakovan kozmetički set u parfimeriji. To je korektno, ali je nešto što svako može da uradi bez imalo truda i nema onu toplinu kojom odiše svaki poklon izabran s ljubavlju i pažnjom. Ako ste birali poklon, to znači da ste na vreme razmišljali i da ste želeli da obradujete svoju dragu – nema žene koja to neće ceniti kao izraz ljubavi i poštovanja.

Wannabe TV

Editors choice