Još ti je gore ako mislim ozbiljno, a ne samo iz udvaranja. Znači, ako ti kažem da si jedina, to sigurno znači da sam se razvalio od alkohola i rastavio od pameti, jer ti inače ne bih priznavao tako nešto. Bolje za čika Bobana Bobana, kad čka ne zna čemu je, hehe.

A kad znaš da sam na alkoholu, onda jbg, što ti trezan misli, to ti pijan kaže, rekla moja baba, a deda bio ozbiljan alkos, pa valjda baba znala šta priča.

Ćero slušaj Bobana Ako ti kažem da si jedina 1 Ćero, slušaj Bobana: Ako ti kažem da si jedina

I sad, ja se izleteo u vanrednom stanju, a ti skontala da sam gotov, zreo za ženidbu i da imaš sve šanse da od jedine postaneš poslednja.

Nije ćero to dobro za tebe, da ti kaže Boban. Znaš zašto? ‘Ajde, mućni malo. Aha, pali ti se lampica, je l’ da? Pa čoveka ‘vata prpa kad pomisli da mu je jedna čka dodeljena do kraja života i aj’ zdravo ostatku ženske polovine čovečanstva, plačite, secite vene, ko vas j… a nisam ja. Neprijatno, brate. Mislim, tolika ženskadija, a ja šta, ‘sam uštrojen ako sam zaljubljen? I onda čika Boban krene da muva sve redom, jer ga zdravo zabole dik šta muva, bitno da privede nešto tuđe, da uzme protivotrov, jer mu mnogo nije dobro. Nije fer, a? E ćero, nije to ništa, to je lajt laganica, nagledaćeš se ti hard korova uz ovakve k’o što sam ja.

Comments