Nadamo se da vas nismo razočarali prošlonedeljnim izborom za cicu nedelje. Lepa, zanosna Ešli Grejem, zasluženo je došla na ovo mesto, budući da se izborila za svoje mesto u svetu modelinga s obzirom na svoj izgled koji nije svakidašnji i uobičajen za svetske modele.

Danas vam predstavljamo jednu sasvim drugačiju, devojku koja je svojim predlozima za treninge i zdrav način života veoma brzo prikupila milionske sledbenike. Često joj je zamerano to što u prvi plan ističe svoju pozadinu, ali muškarcima nikako nije smetalo, pa je ubrzo dobila i titulu NAJ guze među poznatim devojkama.

Dženifer Džen Selter rođena je 8. avgusta 1993. godine, a zalaganjem za fitnes i zdrave navike u svakodnevnom životu, postala je popularna na svim društvenim mrežama u celoj Americi, nakon koje je pokorila i veći deo sveta. Milionski broj pratilaca na društvenim mrežama ukazuje na značaj njenog rada, ali budući da je među njima i veliki broj muškaraca, pokazuje i to da je zaslužno osvojila mesto cice nedelje. Kraseći mnoge svetske magazine, poput “Elle”, “Playboy”, “Maxim”, Selterova je pokazala da su se sav trud i veoma naporan rad isplatili. Već odmah na početku, kada se čulo za nju, dobila je licencu za profesionalnog fitnes trenera.

Comments