Iako je već bila naša cica nedelje, Ešli Grejem se ponovo našla u fokusu svetskih medija, zbog čega je i vraćamo na ovaj tron.

Pedesetih godina prošlog veka ženske obline postale su najpoželjnije kod muškaraca širom Zemljine kugle. Ovoj ekspanziji i popularnosti bujnog ženskog tela, doprinela je Merilin Monro, a već šezdesetih godina primat je preuzela mršava Tvigi. Danas su se obline kod žena, bujno poprsje, zanosna figura peščanog sata, vratile na velika vrata. Ugalvnom za to zahvaljuju planetarno poznatoj Kim Kardašijan, ali danas Vam predstavljamo devojku koja je pokorila svetske piste svojim oblinama, plus size model Ešli Grejem.

Popularnost i slavu, Ešli Grejem, svakako je stekla svojim samopouzdanjem gde god da se nalazi, bila to njena kuća, ulica, pista ili neki studio za slikanje. Kod žena koje brinu o svom “mršavom”, manekenskom izgledu, izazvala je pobunu, a može se reći i zavist, dok su ostale u njoj videle idola, podstrek i motivaciju za dobijanje svog samopouzdanja. S druge strane, poznato je da muškarci vole manekenke i modele, pogotovu ako se radi o onim smelijima koje reklamiraju zanimljivi donji veš, ili pak odu korak dalje i poziraju nage. Pojava Grejemove unela je veliku novinu u svet manekenstva i poznatih, a ono što je svakako okupiralo mušku pažnju jeste njen zanosan izgled.

Comments