Monika Beluči je rođena kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća, Luiđija Belučija, i slikarke, Marije Gustineli. Karijeru je započela kao model, i to u šesnaestoj godini. Verovali ili ne, ova dama ima pedeset i dve godine i izgleda zanosno. Fotografije na kojima se pojavljuje podižu temperaturu i ubrzavaju rad srca. O njenoj karijeri se ne mora pričati, jedna je od najuspešnijih i najplaćenijih glumica. Glumila je u skoro pedeset filmova sa mnogo poznatih glumaca. Dobila je nagradu za najbolji poljubac. Govori nekoliko jezika, poseduje voštanu figuru u francuskom muzeju, za jedan film plaćena je 1,7 miliona evra.

monica bellucci 4 Cica nedelje: Monika Beluči monica bellucci by rankin for lui november 2015 3 Cica nedelje: Monika Beluči monica bellucci lui magazine november 2015 rankin photos3 Cica nedelje: Monika Beluči

Ne postoji muškarac koji nije “balavio” nad njenim fotografijama. Prezgodno telo, prirodno velike grudi, senzualne usne, seksi pogled! To je Monika.

Majka je dvoje dece. Poznato je da nema recept za idealnu težinu, jer poput prave italijanke obožava pastu i kolače. 

Kao prelepa dama koja mami uzdahe svih oko sebe, zavela je fotografa Klaudija Karlosa Basu i njih dvoje su nakon dve godine zabavljanja 1990. godine odlučili da se venčaju. Tada je dobila i svoju prvu televizijsku ulogu u filmu “Vita coi figli”ali u njoj gotovo i da nije imala tekst koji izgovara, već je samo svojim izgledom plenila s malih ekrana, što je bio slučaj i sa drugim projektima koji su joj nuđeni. Pomalo razočarana zbog toga odlučila je  da prihvati poziv modnih agencija za preseljenje u Pariz. Radila je za najeminentnija imena u svetu mode i svakog meseca dobijala je naslovne strane prestižnih magazina. Međutim, najviše zbog posla, ali i raznih drugih neslaganja, trpeo je njen brak, koji je nakon osamnaest meseci doživeo krah. Nedugo potom uspela je da skrene na sebe malo veću pažnju u američkom filmu “Bram Stokerov Drakula”, u čijoj se jednoj sceni pojavila naga. 

Sigurni smo da vas pored ovakvih fotografija njena biografija ne interesuje, ali mi smo želeli da vam je predstavimo u najboljem svetlu!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.monicabellucci.it

Jelena Ristić

Comments