Ona prava – to je ona koju ćete odvesti svojoj mami i njih dve će se strašno zgotiviti, mesiće kiflice zajedno, a tvoja mama će naučiti snaju svom tajnom receptu za sarmice, najbolje na svetu.

Drugačiju vrstu druženja i podrške između majke i snajke ne možete ni zamisliti. Pokušajte samo. Možete li sebi da predstavite sliku svoje kevu i svoje žene kako ogovaraju muškarce i razmenjuju seksualna iskustva? Suviše uvrnuto. Nastrano je čak i razmišljati o tome kakvo bi seksualno iskustvo mogla da ima vaša majka, dovoljno je što znate da ga je imala vaša devojka.

Ali, ona je dobra devojka i ništa značajno nije ni doživela dok nije srela vas i postala vaša cenjena supruga. A sigurno je takva bila i vaša mama. Jer da bi žena postala nečija mama, ona mora pre toga da bude dobra devojka.

Za vašu majku to je valjda značilo da je u brak ušla sasvim neiskusna u pogledu seksa i veoma izverzirana u pogledu kiflica i sarme, a za vašu devojku, da nije imala više od trojice partnera pre vas, od kojih dvojica spadaju u neozbiljne, tinejdžerske varijante, a treći je prevarant i baraba, u koga se zaljubila i sa kojim je mislila ozbiljno, ali on ju je izdao i povredio – i vi se tu pojavljujete kao spasilac, koji ume da ceni krhkost, nežnost i neiskvarenost dobre devojke. Ona nije uletala u avanture, nije pravila probleme svojim roditeljima, učila je, radila i svi su uvek mogli da se oslone na nju. I sad je nagrađena, jer je srela vas. I vašu mamu i njene sarmice.

dobra devojka za brak  Da li je dobra devojka dobra za brak
Comments