Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Da li je dobra devojka dobra za brak

Da li je dobra devojka dobra za brak

1/3

Ona prava – to je ona koju ćete odvesti svojoj mami i njih dve će se strašno zgotiviti, mesiće kiflice zajedno, a tvoja mama će naučiti snaju svom tajnom receptu za sarmice, najbolje na svetu.

Drugačiju vrstu druženja i podrške između majke i snajke ne možete ni zamisliti. Pokušajte samo. Možete li sebi da predstavite sliku svoje kevu i svoje žene kako ogovaraju muškarce i razmenjuju seksualna iskustva? Suviše uvrnuto. Nastrano je čak i razmišljati o tome kakvo bi seksualno iskustvo mogla da ima vaša majka, dovoljno je što znate da ga je imala vaša devojka.

Ali, ona je dobra devojka i ništa značajno nije ni doživela dok nije srela vas i postala vaša cenjena supruga. A sigurno je takva bila i vaša mama. Jer da bi žena postala nečija mama, ona mora pre toga da bude dobra devojka.

Za vašu majku to je valjda značilo da je u brak ušla sasvim neiskusna u pogledu seksa i veoma izverzirana u pogledu kiflica i sarme, a za vašu devojku, da nije imala više od trojice partnera pre vas, od kojih dvojica spadaju u neozbiljne, tinejdžerske varijante, a treći je prevarant i baraba, u koga se zaljubila i sa kojim je mislila ozbiljno, ali on ju je izdao i povredio – i vi se tu pojavljujete kao spasilac, koji ume da ceni krhkost, nežnost i neiskvarenost dobre devojke. Ona nije uletala u avanture, nije pravila probleme svojim roditeljima, učila je, radila i svi su uvek mogli da se oslone na nju. I sad je nagrađena, jer je srela vas. I vašu mamu i njene sarmice.

dobra devojka za brak  Da li je dobra devojka dobra za brak

Wannabe TV

Editors choice