Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Da li ona manipuliše tobom tokom seksa – svojim uzdasima

1/2

Manipulacija je jednako svojstvena i muškarcima i ženama, u svim životnim aspektima, iako su žene ozloglašene kao manipulatorke. I to je verovatno zbog raznih taktičkih poteza u krevetu, koji zaista jesu svojstveni mnogim (ne svim) ženama. Ali i ona koja je najneposrednija i ume da uživa u seksu i uvek je spremna, kao i ti, biće ponekad naprosto smorena i želeće da se taj čin malo brže okonča. I pri tom ti neće reći „hajde svrši već jednom“ jer je svesna da ćeš se uvrediti, blokirati, izgubiti erekciju i da ćete se ljuto posvađati, umesto da slatko završite bez mnogo odugovlačenja. Nego će te podstaći rečima i uzdasima, da bi ti stavila do znanja koliko je uzbuđena, svesna da to tebe uzbuđuje i brže te dovodi do orgazma.

Zvuci, odnosno glasovi za vreme seksa, definitivno su veoma uzbudljivi i tvoja partnerka takođe voli da čuje tebe, kao što ti voliš da čuješ nju. Ti glasovi se inače nazivaju kopulaciona vokalizacija i dele se na dve grupe. U prvu grupu spadaju reči instrukcije koje upućujemo jedno drugom za vreme seksa „brže“ „tako“ „jače“ „uspori“ „daj sad“ a u drugu zvuci koji nisu verbalizovani – uzdasi, ječanje, ubrzano disanje, dahtanje, vikanje i vrištanje. Dok na početku odnosa možemo da izgovaramo i čitave rečenice, pri vrhuncu gotovo da nismo u stanju da oblikujemo reč i obično svoje uzbuđenje i doživljavanje vrhunca izražavamo zvucima.

Seks je mnogo uzbudljiviji kad smo slobodni da budemo glasni koliko hoćemo, mada se ponekad dodatni podsticaj nalazi i u prigušivanju glasova, ako se seks odvija na nekom mestu gde možemo da budemo otkriveni, ili ne treba da uznemirimo druge. Ali definitivno smo svi svesni uzbudljivosti zvukova, odnosno kopulacione vokalizacije i žene su ponekad spremne da je iskoriste kako bi ubrzale završetak seksualnog čina.

Wannabe TV

Editors choice