Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Da li stvarno želiš da ti odmah da

1/2

Muškarci se često nađu u vrlo neugodnoj poziciji prilikom muvanja. Znaju da treba da pokažu inicijativu, da budu malo drski i malo više uporni i znaju šta im je cilj. Trebalo bi da bude prosto. Vi hoćete da nas kresnete, a mi treba da pristanemo, što brže, to bolje. Međutim, ponekad ste svesni da ste zagrizli malo veći zalogaj od onog koji možete da sažvaćete, a čak ni tada nije izvesno da se nećete zadaviti gutajući. I kad ste se već odvažili, jer tako rade muškarci, ako ni zbog čega drugog, ono zato da ne ispadnu čke pred ortacima, u glavi vam se sastavlja jedna vrlo nezgodna upitna konstrukcija. Šta ćete ako vas odbije? A šta ćete ako pristane?

Pod pritiskom toga da svakako ne znate šta ćete, laknuće vam ako vas odbije. Bićete razočarani i možda ćete se osećati ismejanim i nedoraslim izazovu, ali bar ste imali petlju i pokušali. Ali ako pokaže sve znake pristajanja, kako ćete se izvući? Možda nećete moći nikako. Moraćete da skupite hrabrost i odvedete damu u mrak, što može ispasti neočekivano prijatno, ali i neočekivano ponižavajuće. A možda će vam poći za rukom da se napijete u pokušaju da odagnate tremu, pa sve jedno nećete ni za šta biti sposobni i imaćete neko opravdanje za odstupnicu za kojom ste posegli.

Ako vam se posreći, imaćete onaj osećaj da ste se provukli, pretekli, preživeli, koji prati olakšanje što je to iskušenje prošlo. Jeste, bilo je dobro. Jeste, osvojili ste premiju kojoj se niste nadali, a niste je možda ničim ni zaslužili. Možda se čak osećate malo iskorišćeno, jer niste očekivali da će to tako lako ići i da će ona pokazati spremnost za akciju u tolikoj meri da će potpuno blokirati vašu inicijativu.

seks22 Da li stvarno želiš da ti odmah da

Wannabe TV

Editors choice