Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Darovi ljubavi koje ti donosi samouverena žena

Darovi ljubavi koje ti donosi samouverena žena

1/2

Sampouzdanje (samouverenost) definitivno je broj jedan na listi najprivlačnijih i najpoželjnijh osobina koje partner može imati – i to jednako važi i za žene i za muškarce. Samouverena žena je možda dominantna, ali samo zato što prirodno preuzima odgovornost, organizaciju i upravljanje, jer u svakom trenutku zna šta treba da radi. Ona je čvrsto uzemljena, ali nije stroga i zapovednički nastrojena – ume da se povuče i prepusti inicijativu, a kad je sigurna da je u pravu, to ćeš i sam ubrzo shvatiti i bićeš zahvalan što imaš nekog da ti pokaže pravi put, onda kad sam zastranjuješ. Samouverena žena je obdarena osobinama koje su istovremeno i najveći dar njene ljubavi:

Аsertivnost

Ona je iskrena i poštena i govori ono što misli – i to na način koji nije agresivan i uvredljiv. Njene reči ne moraš da preispituješ i tumačiš – čak i ako si veoma nesiguran i sumnjičav, shvatićeš da ona nije i da možeš da se opustiš. Ona ne manipuliše i sa njom uvek znaš na čemu si.

Podrška

Samouverena žena će stajati uz svog muškarca kroz sve uspone, padove i životne preokrete. Pomoći će mu u postizanju njegovih ciljeva, hrabriće ga kad gubi veru u sebe – ona sebe smatra delom tima, tandema koji zajedno sve može da postigne. Jake žene se zauzimaju za sebe, a one još jače zauzimaju se za druge.

Zdrave granice

Sve tvoje sitničave, nezrele i sebične porive ona će tolerisati samo donekle – neće ti dozvoliti da je ugrožavaš, gaženjem njenih granica i moraćeš da postaneš svestan tih svojih slabosti. Zbog toga ćeš postati bolji čovek, čak i ako se ne trudiš mnogo da radiš na tome – naučićeš važne lekcije o zdravim granicama i poštovanju, hteo to ili ne.

Ona zna šta hoće

Osoba koja zna šta želi jeste ona koja obično dobija to što želi. Kad jednom donese odluku, ona je više ne preispituje i njen put do cilja je prav i direktan. Dobro je imati ovakvu osobu na svojoj strani.

Wannabe TV

Editors choice