Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Darovi ljubavi koje ti donosi samouverena žena

Darovi ljubavi koje ti donosi samouverena žena

1/2

Sampouzdanje (samouverenost) definitivno je broj jedan na listi najprivlačnijih i najpoželjnijh osobina koje partner može imati – i to jednako važi i za žene i za muškarce. Samouverena žena je možda dominantna, ali samo zato što prirodno preuzima odgovornost, organizaciju i upravljanje, jer u svakom trenutku zna šta treba da radi. Ona je čvrsto uzemljena, ali nije stroga i zapovednički nastrojena – ume da se povuče i prepusti inicijativu, a kad je sigurna da je u pravu, to ćeš i sam ubrzo shvatiti i bićeš zahvalan što imaš nekog da ti pokaže pravi put, onda kad sam zastranjuješ. Samouverena žena je obdarena osobinama koje su istovremeno i najveći dar njene ljubavi:

Аsertivnost

Ona je iskrena i poštena i govori ono što misli – i to na način koji nije agresivan i uvredljiv. Njene reči ne moraš da preispituješ i tumačiš – čak i ako si veoma nesiguran i sumnjičav, shvatićeš da ona nije i da možeš da se opustiš. Ona ne manipuliše i sa njom uvek znaš na čemu si.

Podrška

Samouverena žena će stajati uz svog muškarca kroz sve uspone, padove i životne preokrete. Pomoći će mu u postizanju njegovih ciljeva, hrabriće ga kad gubi veru u sebe – ona sebe smatra delom tima, tandema koji zajedno sve može da postigne. Jake žene se zauzimaju za sebe, a one još jače zauzimaju se za druge.

Zdrave granice

Sve tvoje sitničave, nezrele i sebične porive ona će tolerisati samo donekle – neće ti dozvoliti da je ugrožavaš, gaženjem njenih granica i moraćeš da postaneš svestan tih svojih slabosti. Zbog toga ćeš postati bolji čovek, čak i ako se ne trudiš mnogo da radiš na tome – naučićeš važne lekcije o zdravim granicama i poštovanju, hteo to ili ne.

Ona zna šta hoće

Osoba koja zna šta želi jeste ona koja obično dobija to što želi. Kad jednom donese odluku, ona je više ne preispituje i njen put do cilja je prav i direktan. Dobro je imati ovakvu osobu na svojoj strani.

Wannabe TV

Editors choice