Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Dejting navigacija – osnovna pravila

1/2

Pogledaj oko sebe, pogledaj druge muškarce i pogledaj sebe, najobjektivnije što možeš. Neki imaju nešto što ti nemaš, ali i ti imaš nešto što oni nemaju. Za neke, ne možeš da shvatiš šta je to što oni imaju, jer su ti potpuno odbojni i neprijatni. Nekima se diviš i voleo bi da imaš to što oni imaju. Ali realno, svi imaju nešto, makar i ako nije tako vidljivo. Razmišljaj o sebi. Šta ti imaš? Razmišljaj o sebi kao o torbi za alat – imaš unutra svakojake korisne stvarčice (mada ih možda ne upotrebljavaš često), ali kada se baciš na nešto i kada ti je stalo, redovno se ispostavi da ti nedostaje neka alatka i da moraš da se snalaziš sa onim što imaš. U tome je majstorstvo – u snalaženju. Uči od žena – ono za šta tebi treba torba za alat, one rešavaju makazicama, pincetom i selotejpom.

Na dejtnig sceni, svi su isto (ne)opremljeni – imaju ono što imaju, a obično nemaju dovoljno samopouzdanja da koriste to što imaju. Ili to prenaglašeno koriste i šalju pogrešne signale. Momci nemaju pojma da li su ostavili utisak i da li se stvarno sviđaju nekoj devojci, ili je ona samo ljubazna i nema pametnija posla. Devojke nemaju pojma da li je momak samo željan površnog provoda, ili je stvarno zainteresovan i spreman da ih bolje upozna – srce i dušu, a ne samo telo. I svi nastoje da nekako provale o čemu se radi. Koriste ono što imaju. Pročeprkaj po svom alatu, možda uz ova upustva shvatiš kako da koristiš šrafciger kad su ti potrebne papagajke.

dmitriy t0WEOR9h8h4 unsplash e1594306235808 Dejting navigacija – osnovna pravila

Moraš da razgovaraš

Razgovor je neophodan i osnova je svih socijalnih veština. Ne treba da pričaš priče kojima ćeš je fascinirati i zabaviti, ako nisi naročito elokventan, duhovit i šarmantan. Ali, razgovor je način da izazoveš njeno interesovanje. Ako nemaš blistav šarm i obilje duha, upotrebi iskrenost – to je odlična alatka. Reci joj da nemaš nešto naročito da kažeš o sebi i da ne smatraš da si mnogo zanimljiv, ali da te zaista interesuje da saznaš nešto o njoj. Postavljaj pitanja – interesovanje se iskazuje pitanjima. Čak i ako se samo dopisujete preko neke društvene mreže ili dejting aplikacije, nije dovoljno da razmenite fotografije i da joj kažeš da je lepa i da ti se sviđa. Uopšte, izbegavaj telesne komplimente i primedbe – čak i ako ne možeš da skineš oči sa njenih grudi, postaraj se da je gledaš u oči i da u njima pronađeš iskru i sjaj. Slušaj njene odgovore, oni će te uputiti na dalja pitanja. Odgovaraj na njena pitanja, iskreno i nikako preopširno. Naročito ako govoriš o nečemu što te veoma zanima – iskaži svoj entuzijazam kroz kratko izlaganje i reci da bi mogao o tome da pričaš danima, ali da ne želiš da je zamaraš. Ako je to zanima, ona će te podstaći pitanjima.

Wannabe TV

Editors choice