Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Dejting pravila za 2019-u

Dejting pravila za 2019-u

1/2

Sa željom da glupi dejting trendovi, o kojima se prošle godine mnogo pisalo i pričalo, budu prevaziđeni u Novoj godini, preporučujemo vam odlučnost, vedrinu, iskrenost, toleranciju. Dejting neće postati lakši, bolji i normalniji, bez našeg učešća. Dakle, odgovarajte uredno na poruke, ne šaljite pomešane signale, nego jasno recite šta želite, tražite, očekujete, na lažite, ne pravite se boljim nego što jeste, ne nastavljajte komunikaciju koju ste bez objašnjenja prekinuli pre više meseci, ne tretirajte osobe koje upoznajete kao opcije, nego kao osobe.

Budite aktivni na sajtovima za upoznavanje – ali ne ponašajte se kao da vam bezbedna distanca daje dozvolu da budete bezobrazni i prosti. Žene traže normalne muškarce i žale se da je ponuda nikakva. Slično govore i muškarci. Pa, od koga to zavisi? Da li ste normalni i šta to znači? To znači da se pristojno i sa poštovanjem odnosite prema ženama, da imate pravo da tražite samo seks, ali onda budite otvoreni sa tim i ne banalizujte komunikaciju pornografskim jezikom (i o seksu se može razgovarati pristojno), budite emotivno dostupni i iskreni… Prosto, budite normalni. Ako niste, ne pravite se da jeste.

Ne gubite vreme i ne trošite ničije vreme uzalud – ako vam se osoba sviđa i ako je dopadanje obostrano, krenite hrabro napred, viđajte se češće, upoznajte se bolje. Ako niste zainteresovani, ili vam je utisak “onako” ne pružajte lažnu nadu da će se među vama nešto razvijati. Naravno da imate u glavi spisak opcija, imaju ga i žene. Ako ne upali sa onom koja vam se više sviđa, uvek možete da se obratite onoj koja vam je “onako”. To je realno i to je uvredljivo, niko ne voli da bude opcija. Zato je važno da se i dalje ponašate pristojno i da budete iskreni, ali ljubazni – možete reći da ne tražite ozbiljnu vezu, a ne želite da budete sami, tako će i ona imati izbor, da odluči da li da pristane na takav mlak odnos, ili želi nešto drugo. Ima puno žena koje će hteti takav odnos, iz istog razloga – ne žele da budu same, a ne zamišljaju da će sresti princa i ludo se zaljubiti, ili prosto, ne žele da imaju ozbiljnu vezu.

Wannabe TV

Editors choice