Neke od ovih saveta možete dobiti od prijatelja, a neke od prijateljica, ali svaki savet je novčić sa dve strane – svako vam govori iz svog iskustva i preporučuje vam nešto što je „radilo“ za njega, a što za vas neće raditi i čak može biti kontraproduktivno.

Devojke vam u početku otežavaju pristup

Ovo nije opštevažeće pravilo, ali jeste stereotip. I to je ono što ženama savetuju – da muškarcu otežaju pristup, jer oni su lovci i ako nemaju radost lova i ne trude se oko vas, na kraju izostaje doživljaj da su osvajači i da su nagrađeni time što je žena najzad pristala na seks. Ne ponašaju se ni sve žene, ni muškarci po pećinskim šablonima. Pojedini su malo evoulirali i cene iskrenost i neposrednost i znaju šta hoće, a šta neće i ostaju pri tome. Verujući da morate juriti žene, jer je to igra koju one igraju, može vam se desiti da jurite one koje zaista nisu zainteresovane i koje vas izbegavaju, jer ne žele da ih proganjate. Ako se žena ponaša kao da joj se ne sviđate, verovatno se radi baš o tome.

Žene očekuju da imate inicijativu i da im pružate pažnju

Možete poverovati da žene zahtevaju neprekidnu pažnju, a zatim možete prekoračiti liniju između prave količine pažnje i dosađivanja i uhođenja. Žene u početku mogu pozitivno reagovati na ljubaznost i pažnju, ali ako ih stalno zasipate porukama i stalno se trudite da ih animirate i angažujete, mogu se umoriti – svako ima svoj život i to je ono što bi trebalo da bude standard. Pažnja je neophodna i važna, ali kad sa nekim neprestano komunicirate i insistirate na sastancima i zajedničkim aktivnostima, možete delovati kao da nemate druga posla i bilo kakav cilj u životu.

Comments