Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Dejting saveti za savremene muškarce

1/2

Kako da se ponašaš prema devojkama, tako da zaslužiš poštovanje i poverenje, da te ne vidi kao neotesanog balvana, sebičnjaka i rudimentarni zaostatak iz doba patrijarhata – nije tako teško, kažu stručnjaci za odnose.

Budi staromodan na savremen način

Međusobno poštovanje i pristanak su od ključnog značaja u svakoj fazi odnosa, ali to ne bi trebalo da bude težak zadatak. Uvek možeš da priđeš devojci u kafiću i započneš razgovor sa “zdravo”, predstaviš se, pitaš je možeš li da joj se pridružiš i da li bi htela nešto da popije – imajući u vidu njen govor tela, koji prevazilazi ljubaznost i konvencije i govori jasno o tome koliko si dobrodošao. Dakle, budi ljubazan, ali ne smaraj, ponašaj se toplo, ali ne i familijarno, uputi kompliment, ali ne preteruj sa laskanjem, pokaži svoje interesovanje, ali ne budi napadan. Jedan dobar pristup glasi na primer ovako: “Zdravo, stvarno bih voleo da te častim pićem, ali ne želim da ti smetam i da se namećem. Bilo bi mi drago da mi se javiš kad budeš bila raspoložena – ovo je moj broj telefona.” Lepše je da napišeš svoj broj i ime na papiriću, nego da pružiš vizt-karticu, ličnije je i simpatičnije. Velike su šanse da ćeš dobiti poziv.

Ne oslanjaj se samo na aplikacije

Danas se svi živi upoznaju i flertuju putem aplikacija za druženje, ali to nije i ne treba da bude jedini način na koji komuniciraš sa ženskim svetom. Onlajn druženje je spustilo standarde poštovanja i upoznavanja, svi su mnogo otvoreniji, hrabriji i bezobrazniji, jer je svako bezbedan na svom terenu i može da prekine i blokira komunikaciju u svakom trenutku. Ali to ne podstiče poštovanje i pristanak. Osobe sa druge strane četa su realne, a ne opcije koje držiš u folderu. Ne propuštaj prilike da uspostaviš komunikaciju sa realnim osobama svuda oko sebe, a ne samo preko interneta.

Wannabe TV

Editors choice