Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Dejting saveti za savremene muškarce

Dejting saveti za savremene muškarce

1/2

Kako da se ponašaš prema devojkama, tako da zaslužiš poštovanje i poverenje, da te ne vidi kao neotesanog balvana, sebičnjaka i rudimentarni zaostatak iz doba patrijarhata – nije tako teško, kažu stručnjaci za odnose.

Budi staromodan na savremen način

Međusobno poštovanje i pristanak su od ključnog značaja u svakoj fazi odnosa, ali to ne bi trebalo da bude težak zadatak. Uvek možeš da priđeš devojci u kafiću i započneš razgovor sa “zdravo”, predstaviš se, pitaš je možeš li da joj se pridružiš i da li bi htela nešto da popije – imajući u vidu njen govor tela, koji prevazilazi ljubaznost i konvencije i govori jasno o tome koliko si dobrodošao. Dakle, budi ljubazan, ali ne smaraj, ponašaj se toplo, ali ne i familijarno, uputi kompliment, ali ne preteruj sa laskanjem, pokaži svoje interesovanje, ali ne budi napadan. Jedan dobar pristup glasi na primer ovako: “Zdravo, stvarno bih voleo da te častim pićem, ali ne želim da ti smetam i da se namećem. Bilo bi mi drago da mi se javiš kad budeš bila raspoložena – ovo je moj broj telefona.” Lepše je da napišeš svoj broj i ime na papiriću, nego da pružiš vizt-karticu, ličnije je i simpatičnije. Velike su šanse da ćeš dobiti poziv.

View this post on Instagram

Love doesn’t need to be perfect, it just needs to be real 🌛 We know relationships can look perfect on social media. Everything here is always happy and positive. But of course we have arguments! We don’t share them on here for the same reason you don’t – how would your partner react if you pull out a camera when she’s upset?! 😂😱 But having disagreements is inevitable, unless you’re exactly the same person (or you’re in a relationship with yourself 😂) We often get asked how we deal with arguments as we are together allll the time! We are extremely open with each other to the point that as soon as something is bothering us – we say it. We’ve built an atmosphere of complete trust and knowing that the other person loves us and never has bad intentions towards us. Once we built this foundation, solving arguments is easy. We just talk about the problem and attack the problem, not each other. That way it never even touches the core of our relationship. It just slides right off. How do you deal with arguments? ✎……………………………………….. #coupletravel #travelcouple #greekislands #travelingcouple #travelcommunity #coupletravel #couplegoals #grecia #greecelover_gr #greecestagram #wu_greece #santorini #cyclades #oia #imerovigli

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

Ne oslanjaj se samo na aplikacije

Danas se svi živi upoznaju i flertuju putem aplikacija za druženje, ali to nije i ne treba da bude jedini način na koji komuniciraš sa ženskim svetom. Onlajn druženje je spustilo standarde poštovanja i upoznavanja, svi su mnogo otvoreniji, hrabriji i bezobrazniji, jer je svako bezbedan na svom terenu i može da prekine i blokira komunikaciju u svakom trenutku. Ali to ne podstiče poštovanje i pristanak. Osobe sa druge strane četa su realne, a ne opcije koje držiš u folderu. Ne propuštaj prilike da uspostaviš komunikaciju sa realnim osobama svuda oko sebe, a ne samo preko interneta.

Wannabe TV

Editors choice