Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Devojka koju tražiš ima ove osobine

Devojka koju tražiš ima ove osobine

1/2

Tražiš devojku koja je vredna tvog poverenja i ljubavi, onu posebnu, kojoj ćeš moći da veruješ, pored koje ćeš moći da budeš opušten, da je voliš i da se osećaš voljeno, da ostaneš sa njom, da budete par i da istrajavate. Ona je tu negde, a prepoznaćeš je po tome što će se ponašati prema tebi ovako:

Verovaće u tebe

Ako joj poveriš svoje snove, ona će verovati u njih, možda i strasnije nego ti i želeće da ih ostvariš i podsećaće te da ti to možeš i da je to prava stvar onda kad sumnjaš i kad hoćeš da odustaneš. Ti možeš da sumnjaš u sebe, ali ona nikada neće sumnjati u tebe.

Pružiće ti podršku

Biće uz tebe da te podrži u svemu što ti je važno. Utakmica, prezentacija, promocija, pokretanje biznisa – ona je tvoj navijač i publika i najbolji kritičar, koji će ti dati prave smernice.

View this post on Instagram

Christmas in the mountains 🎄

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Brinuće o tebi

Kad ti nije dobro, kad si nervozan, umoran, neraspoložen, brinuće o tebi i želeće da ti pomogne i da uradi ono od čega će ti biti bolje – makar to značilo da te ostavi na miru i da ti da prostora, ili da te ne pita ništa i da samo bude prisutna. Kad budeš hteo da razgovaraš, znaćeš da uvek možeš da joj se obratiš.

Slušaće te i razumeti

Umeće da te sluša, pažljivo i budno, upijaće sve što kažeš, slušaće te i kad previše pričaš, a i kad govoriš malo i škrto, slušaće te tako da čuje i ono što ne izgovaraš i znaće da ti pomogne da uobličiš ono što ti je teško da izgovoriš, slušaće te tako da ćeš i sam sebe bolje razumeti.

Biće iskrena prema tebi

Ona će ti reći šta misli i oseća, čak i ako strahuje kako ćeš ti to da prihvatiš. Istina nikad nije prijatna, ali možeš da veruješ samo onima koji su u stanju da ti saopštavaju i poveravaju neprijatne istine, jer ti na taj način iskazuju poštovanje. Onaj ko te laže da bi te nečega poštedeo, ne veruje da imaš dovoljno snage da se nosiš sa istinom. A ona veruje u tvoju snagu i zato će biti iskrena i onda kad je to teško i bolno.

Wannabe TV

Editors choice