WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Devojka koju tražiš ima ove osobine

Devojka koju tražiš ima ove osobine

1/2

Tražiš devojku koja je vredna tvog poverenja i ljubavi, onu posebnu, kojoj ćeš moći da veruješ, pored koje ćeš moći da budeš opušten, da je voliš i da se osećaš voljeno, da ostaneš sa njom, da budete par i da istrajavate. Ona je tu negde, a prepoznaćeš je po tome što će se ponašati prema tebi ovako:

Verovaće u tebe

Ako joj poveriš svoje snove, ona će verovati u njih, možda i strasnije nego ti i želeće da ih ostvariš i podsećaće te da ti to možeš i da je to prava stvar onda kad sumnjaš i kad hoćeš da odustaneš. Ti možeš da sumnjaš u sebe, ali ona nikada neće sumnjati u tebe.

Pružiće ti podršku

Biće uz tebe da te podrži u svemu što ti je važno. Utakmica, prezentacija, promocija, pokretanje biznisa – ona je tvoj navijač i publika i najbolji kritičar, koji će ti dati prave smernice.

View this post on Instagram

Christmas in the mountains 🎄

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Brinuće o tebi

Kad ti nije dobro, kad si nervozan, umoran, neraspoložen, brinuće o tebi i želeće da ti pomogne i da uradi ono od čega će ti biti bolje – makar to značilo da te ostavi na miru i da ti da prostora, ili da te ne pita ništa i da samo bude prisutna. Kad budeš hteo da razgovaraš, znaćeš da uvek možeš da joj se obratiš.

Slušaće te i razumeti

Umeće da te sluša, pažljivo i budno, upijaće sve što kažeš, slušaće te i kad previše pričaš, a i kad govoriš malo i škrto, slušaće te tako da čuje i ono što ne izgovaraš i znaće da ti pomogne da uobličiš ono što ti je teško da izgovoriš, slušaće te tako da ćeš i sam sebe bolje razumeti.

Biće iskrena prema tebi

Ona će ti reći šta misli i oseća, čak i ako strahuje kako ćeš ti to da prihvatiš. Istina nikad nije prijatna, ali možeš da veruješ samo onima koji su u stanju da ti saopštavaju i poveravaju neprijatne istine, jer ti na taj način iskazuju poštovanje. Onaj ko te laže da bi te nečega poštedeo, ne veruje da imaš dovoljno snage da se nosiš sa istinom. A ona veruje u tvoju snagu i zato će biti iskrena i onda kad je to teško i bolno.

Wannabe TV

Editors choice