24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Devojka koju tražiš ima ove osobine

Devojka koju tražiš ima ove osobine

1/2

Tražiš devojku koja je vredna tvog poverenja i ljubavi, onu posebnu, kojoj ćeš moći da veruješ, pored koje ćeš moći da budeš opušten, da je voliš i da se osećaš voljeno, da ostaneš sa njom, da budete par i da istrajavate. Ona je tu negde, a prepoznaćeš je po tome što će se ponašati prema tebi ovako:

Verovaće u tebe

Ako joj poveriš svoje snove, ona će verovati u njih, možda i strasnije nego ti i želeće da ih ostvariš i podsećaće te da ti to možeš i da je to prava stvar onda kad sumnjaš i kad hoćeš da odustaneš. Ti možeš da sumnjaš u sebe, ali ona nikada neće sumnjati u tebe.

Pružiće ti podršku

Biće uz tebe da te podrži u svemu što ti je važno. Utakmica, prezentacija, promocija, pokretanje biznisa – ona je tvoj navijač i publika i najbolji kritičar, koji će ti dati prave smernice.

View this post on Instagram

Christmas in the mountains 🎄

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Brinuće o tebi

Kad ti nije dobro, kad si nervozan, umoran, neraspoložen, brinuće o tebi i želeće da ti pomogne i da uradi ono od čega će ti biti bolje – makar to značilo da te ostavi na miru i da ti da prostora, ili da te ne pita ništa i da samo bude prisutna. Kad budeš hteo da razgovaraš, znaćeš da uvek možeš da joj se obratiš.

Slušaće te i razumeti

Umeće da te sluša, pažljivo i budno, upijaće sve što kažeš, slušaće te i kad previše pričaš, a i kad govoriš malo i škrto, slušaće te tako da čuje i ono što ne izgovaraš i znaće da ti pomogne da uobličiš ono što ti je teško da izgovoriš, slušaće te tako da ćeš i sam sebe bolje razumeti.

Biće iskrena prema tebi

Ona će ti reći šta misli i oseća, čak i ako strahuje kako ćeš ti to da prihvatiš. Istina nikad nije prijatna, ali možeš da veruješ samo onima koji su u stanju da ti saopštavaju i poveravaju neprijatne istine, jer ti na taj način iskazuju poštovanje. Onaj ko te laže da bi te nečega poštedeo, ne veruje da imaš dovoljno snage da se nosiš sa istinom. A ona veruje u tvoju snagu i zato će biti iskrena i onda kad je to teško i bolno.

Wannabe TV

Editors choice