Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Devojke otkrivaju: Stvari koje nas vređaju

Devojke otkrivaju: Stvari koje nas vređaju

1/3

I komplimenti umeju da budu uvredljivi, ali vama je sigurno suviše komplikovano i zahtevno da vodite računa o tome. Dopuštate sebi da komentarišete naš izgled, da ismevate nespretnosti, imate neukusne primedbe na naše prijatelje. I onda su žene komplikovane i zahtevne. Ova lista ženskih komentara i reakcija olakšaće vam posao – ne morate da razmišljate, stvari sa spiska su sto posto uvredljive.

“Rekao mi je da bolje izgledam kad se našminkam. Ako je hteo da mi da kompliment, valjda je trebalo da kaže upravo suprotno – da sam mu lepša bez šminke. Mislila sam da svaki muškarac zna toliko. Naravno da se šminkam da bih lepše izgledala, ali šta znači ta primedba? Da treba da stavim kesu na glavu kad smo zajedno, a nisam stigla da uglancam masku? Da li ja njemu da kažem da mi se više sviđa njegov penis kad je u erekciji? Kako bi shvatio tu poruku? Da mi ga ne pokazuje dok se ne pobrine za erekciju? Da se ne šeta go predamnom? Možda muškarci nisu toliko osetljivi na dvostruke poruke, ne znam.”

Kad ismeva svaku punačku glumicu i voditeljku na TV-u. To je tako bedno i ružno. Šta mu to znači? One vređaju njegov osećaj za lepotu, ili njegova očekivanja od ženskih TV lica? Pa, mene vređa to što on to tako agresivno i nedžentlmenski ispoljava. Svaka žena zaslužuje poštovanje.”

devojke 3 Devojke otkrivaju: Stvari koje nas vređaju

Wannabe TV

Editors choice