Upoznali ste devojku preko zajedničkog prijatelja, Fejsbuka ili neke druge društvene mreže, na poslu, fakultetu, ili na bilo koji drugi način i sada treba da je izvedete na prvi sastanak. Ako želite da ostavite dobar utisak i izbegnete da vam devojka na kraju večeri kaže da će se javiti, pa to nikad ne uradi, bilo bi dobro da se lepo pripremite. Naravno, ne znači to da uzmete notes u ruke i napravite beleške tema o kojima ćete pričati, već da povedete računa o sledećim stvarima, na koje vam mi ukazujemo.

Proverite šta voli da jede

Ne nije glupo da pitate devojku šta voli, a šta ne, da ne biste došli u situaciju da je odvedete na morske plodove, a ona dobije alergijsku reakciju! Ili je povedete u meksički restoran, a ona u životu nije probala ništa ljuto. Zbog toga se osigurajte na vreme i dogovorite oko izbora restorana, da vam se ne bi završio sa “otužnim ukusom u ustima”.

5938457705 7e119d1b6f b Dobra priprema jednako dobar prvi izlazak

Pitajte one preko koje ste je upoznali da li se slažu

Ako ste devojku koju treba da izvedete na prvi izlazak upoznali preko bliskog prijatelja, rođaka, dobrog kolege, ili bilo koga vama bliskog, pitajte ga prvo da li se slaže sa tim. Ne dovodite sebe u situaciju da izađete sa sestrom svog druga, a on o vašem provodu sazna  tek kada ona okači fotografiju vas dvoje na Instagramu. Nećete se lepo osećati ako je vaš izlazak  nekog emotivno povredio.

Comments