Dr. Svekres K. Pohotni nastavlja da nam otkriva šta muči savremenog muškarca u Srbiji, a i šire. Pred vama su odlomci seansi sa mladim N.N. (33) radnikom na baušteli trenutno na pečalbi u inozemstvu. Prošli put, stigli su do teme “Starija žena i mlađi muškarac”:

019 Dr. Svekres K. Pohotni: Odlomci iz prakse, deo treći

N.N: “Doktore, šta vi mislite, kakva je to kombinacija kad je muškarcu 33, a ženi 44?”

Dr. S.K.P: “Najbolja kombinacija. Inače je problem što društvo nekako pritiska da žena i muškarac budu istih ili bar sličnih godina. Biološki razvoj muškarca i žene ne teče istom brzinom, a kamoli psihološki. Raznogodišnji brakovi su nešto najlepše na svetu. Recimo, žene više vole one što mogu više puta bez vađenja, nego one koje u braku više zanimaju hrkanje i uopšte vankrevetske aktivnosti. Ženi dugo treba da se oslobodi društvenog bulšita i da razvije svoj smisao za uživanje. Nažalost, najčešće ih taj blagoslov spopadne tek kad izrode dvoje-troje dece koje im izgrizu sise, a muževi istorodnog godišta već počinju da se brinu za čir i prostatu, što nije seksi. Najbolje je kad on ima 25-27 a ona preko 42. Nije ni obrnuto loše, jer ako je žena mlađa to za njenog čikicu ima značajnih pogodnosti, a i ona će brižno da ga neguje i mirno da spava, jer zna da kad mu dobro izmuze ud, nema kud da mrdne i da švrlja. Ako je žena strpljiva da bude uz starijeg muškarca koji može jednom nedeljno, to može da joj se isplati, jer bez starca nema udarca.”

N.N: “A šta ako tako raznorodan par želi decu?”

Dr. S.K.P: “Dečače, ne budi smešan. U današnje vreme imaš prvorotke u četres’ petoj. To je i dobro za decu da im roditelji budu matori. Manje ih udave ljubavlju i preteranom pažnjom. Amerikanci su imali taj trip da rode dvoje dece iškoluju ih i onda u poznim godinama izrode jedno mezimče da imaju.”

N.N: “Ali šta ako si recimo mlađi, pa žena za koju godinu ostari i propadne k’o kučka, zar to nije malo bljak?”

028 Dr. Svekres K. Pohotni: Odlomci iz prakse, deo treći

Dr. S.K.P: “Glupane, u ženu si neprestano zaljubljen. Ili ne treba da ti bude žena. To je glavna prednost ženidbe. Osim toga, hvala Dove-u danas žene i preko 50 izgledaju kao bombe. Nema tu šta da bude bljak, nesrećo jedna. Osim toga dok žena zamatori i taj muž ma koliko mlađi neće više biti tako napaljen, pa mu neće biti važno što grud nije više čvrsta. Da se razumemo, najlepše je da trošiš jednu ženu godišnje dok ne nađeš onu koja će te u grob oterati, njom se oženiš i pretplatiš se na mesečno pakovanje bensedina od hiljadu miligrama.”

N.N: “Doktore, mislim da sam našao moj model. Žena koja je 10 godina mlađa. S njima se uvek fino sporazumem. Zato i pitam, ova od 42 mi mnogo deluje matoro, još malo pa keva mojoj ribi.”

Dr. S.K.P: “Nisi ni ti naivan, ali vidi. Sad ti se čini da je 10 godina razlike taman. To su cure 22-24 godine. Kako budeš stariji, tako ćeš produbljivati taj jaz, kako bi uvek ostao uz devojke tih godina. Sve dok ne shvatiš jednu veliku istinu o ženama. Dok žena nema iza sebe dvoje dece, razoren brak i razgaženo telo, to i nije prava žena. A i ti nisi muškarac ako je s uživanjem ne ljubiš takvu. Danas ova mudrost nije svakom dostupna. Srbijom (a i svetom uopšte) vlada neotenizam tj. tinejdžerstvo. Običaj da se ponašanje primereno omladincima prenosi na starije generacije. Tako žene žive kao klinke i ponašaju se neozbiljno sve do tridesete. Onda polude i opali ih histerija razmnožavanja pa ne možeš da ih smiriš do četrdesete. Onda ako imaju sreće mogu da steknu svojstvo mudrosti koje je blagotvorno za prave muškarce. Klinke su za mačiste koji ne umeju da komuniciraju sa ženama. Piletinu samo guziš, nemaš vremena da se s njima natežeš, a i da im objasniš išta, ništa neće da skapiraju…”

033 Dr. Svekres K. Pohotni: Odlomci iz prakse, deo treći

N.N: “Pa, ja sam, doktore upravo u toj fazi guženja. Nešto mi nije stalo do ženske mudrosti…”

Dr. S.K.P: “Tako sad misliš, jer si još mlad. Ali s druge strane, ne mora žena da bude matora da bi bila lepo razgažena. Tu se više računa kilometraža. Ako supeš da nađeš neku da je mlada, a da je već sebi uništila život, to ti je dobitna kombinacija. Vidiš, žene prolaze kroz dve faze sazrevanja, jedna je životna razgaženost (rasturen brak, propast neke druge vrste), a druga je razgaženost seksualna (kad dozreva da se ne stidi sebe). Muškarci otkad skapiraju da imaju pišu vrlo malo dozrevaju u seksualnom smislu. Kod žena je taj razvoj isto spor, ali skokovit. Možda je sa 25 iskusna, ali tek kad prevali 35 zaista može da se opusti i uživa u sebi (a to znači i u seksu). Do tada, drama, nesigurnost. Do trijes’ pete žena doznaje neke druge stvari, na primer, šta voli, a šta ne voli ili da li je seksi ili nije. Posle trideset pete kao da im padne kamen s vrata, prelome biologiju i počnu da žive punim plućima. Muški vrhunac zavisi od toga koliko puta može zaredom, dok ženin dolazi između 40 i 50 godina. Kad prevale dvadesetu, pa tamo dve negde do sedamdesete, muškarci se ne seksaju organom, koji ih ionako postepeno sve više izdaje, već celim svojim postojanjem. Zato klinke padaju na matorce, jer se tu više ne računa samo čvrstina uda, već celog bića. Po istom principu matorke su dobre za muškarce svih uzrasta, jer prestaju da se bave snovima o tipu koji ima dva metra, zelene oči i dugačku kosu, nego ih samo zanima da li možeš da ih pratiš i izdržiš koliko ona…”

N.N: “Pa, šta žena traži na muškarcu zapravo?”

Dr S.K.P: “Eh, maleni to je tema za neki drugi put…”

Nastaviće se

Comments