Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Džentlmen u krevetu: Neka se dama svuče sama

1/2

Nemojte nasedati na mitove o otkopčavanju brushaltera jednom rukom, cepanju donjeg veša i skidanju gaćica zubima. Možda stvarno ima muškraca koji to umeju, ali ona to ne očekuje od vas, kao što vi ne očekujete od nje da ume da izvede striptiz ili trbušni ples, kao profesionalka. Osim toga, žene imaju poseban odnos prema svom donjem vešu i često ga koriste kao podršku ili masku za ono što smatraju svojim nedostacima, pa budite oprezni dok ne otkrijete da li je dama koju želite da razodenete slobodna i opuštena u svojoj golotinji ili želi da zadrži brushalter.

Možda vas ovo iznenađuje, ali je iznenađujuće čest slučaj. Ako ima velike i bujne grudi, bez obzira što im se vi divite i jedva čekate da osetite njihovu težinu u šakama, ona će se možda bolje osećati ako zadrži brushalter i samo izvadi grudi preko korpi, jer tako još uvek ima podršku ispod grudi i vi nećete moći da vidite dokle ih vuče njihova težina, a moći ćete njima da se igrate. Takođe, možda želi brushalterom da sakrije strije, koje se javljaju čak i na malim dojkama, ili ima neki drugi kompleks u koji ne treba da dirate. Uz vaše strpljenje i divljenje, ona će se možda osloboditi, ali džentlmen u krevetu nikada ne insistira, uvek poštuje granice koje dama postavlja i – uvek uljudno predlaže pomeranje granica.

Kad smo kod donjeg veša, ona verovatno ima kolekciju divnih, čipkastih, seksi gaćica koje joj lepo stoje, za koje je dala enormne pare i koje oblači samo u specijalnim prilikama. Da ih pocepate u naletu strasti? Razmislite još jednom. Žene se vezuju za svoje krpice i za nju je cepanje njenih omiljenih, brendiranih i preskupih gaćica možda trauma koja ne vredi ni najluđeg doživljaja u krevetu, a vaš cepački nagon će je možda uplašiti i uvrediti. Zatim, ona želi da vidite kako joj te gaćice divno stoje i veoma će ceniti ako joj date takav kompliment, u stilu “koliko su ti seksi te gaćice, pravi omot za pravi slatkiš, a sada želim da te vidim bez njih”.

brushalter1 Džentlmen u krevetu: Neka se dama svuče sama

Wannabe TV

Editors choice